ZANIMLJIVA PRIČA I USPESI MILJANE STANOJKOVIĆ

Upoznavši Slavka Zeca, život mi se promenio!

Ja sam Miljana Stanojković, rodjena 1990.godine u Nišu, i strukovni sam inženjer gradjevinarstva. No, svoju priču bih podelila sa vama iz razloga da motivišem devojke koje u životu nisu trenirale (koje nisu ušle u teretanu niti se bavile nekim sportom) ili koje su imale zdravstvenih problema kao ja. Krenuću od svog lošeg zdravstvenog stanja, koji mi se desio krajem avgusta 2012. godine. Već od tada, ja sam odlučila da korigujem svoju ishranu.

Ubrzo nakon izlaska iz bolnice, zapravo nakon četiri meseca- 1.februara 2013. desio se preokret u mojoj glavi. Maksimalno sam rešila da se posvetim svom zdravlju. Tada sam počela da treniram ne više od 30 minuta i skroz promenila ishranu, ali naravno, sve to uz savete i motivaciju svog supruga- Slavka Zeca.

Toliko brzo mi se poboljšalo zdravstveno stanje ali i izgled, da sam već juna 2013. godine sasvim neplanirano izašla prvi put na takmičenje u Madjarskoj, gde sam osvojila 4.mesto na Internacionalnom takmičenju „Grand Prix“ u WBPF federaciji. To mi je dalo motivaciju da budem još bolja i zato sam se pojavila na Svetskom prvenstvu 28.09.2013. u Austriji u Gracu. Gde sam uz veliku podršku svojih najbližih, rodbine, prijatelja, saradnika, fitness centra „Top Form“ iz Niša, PANSPORTA i druge, opravdala svoj trud i uspeh osvojenim zlatom u svojoj kategoriji „Fitness model“ kao i u apsolutnoj kategoriji gde su se takmičile i ostale ženske kategorije.

Zato sam zahvalna svima koji su verovali u mene, jer sam svojim rezultatom i opravdala to! I što se tiče zdravlja, i fitnesa, ali i fakulteta gde imam zvanje strukovnog inženjera gradjevinarstva!

I upamtite samo jedno: ništa nije nemoguće ako dobro znate šta želite i koliko jako želite!

Ja želim da živim! Jer život je samo jedan, zato ga čuvajte i negujte..

A Slavko i ja ćemo vam svakako pomoći u tome! 🙂

PRVAKINJA SVETA U FITNESU- MILJANA STANOJKOVIĆ

www.3f.rs

www.3f.rs

Ako Vas zanimaju male tajne (profesionalnog sistema ishrane i treninga) velikih majstora čitajete dalje na linku:

http://3f.rs/fitness/vas-licni-online-trener-i-nutricionista/

Vesti sa Svetskog prvenstva gde je Miljana pobedila:

http://3f.rs/svetske-pobede-vise-od-ocekivanog/

Zainteresovane devojke mogu se odazvati na veliku 3F akciju klikom na link:

http://3f.rs/zelim-da-postanem-3f-model/

 

WWW.3F.RS

Leave a Reply