Spada u najtraženije programe. Zbog posebne produktivnosti i organizacije rada sa našim klijentima spada u najomiljenije programe po pitanju svih ciljeva i želja koje klijenti imaju, koji su vezani za zdravlje, estetiku tela, skidanje masnog tkiva, otklanjanje celulita, oblikovanje figure, dobijanje na mišićnoj masi, poboljšanje kondicije i rekreativni programi, kao i poboljšanje zdravstvenog stanja, jačanje imunološkog sistema itd. Ovaj program se sklapa za svaki organizam posebno (ne pišemo ga šablonski) u skladu sa željama, ciljevima i potrebama koji naši klijenti od nas potražuju. Potrebno je da popunite odgovarajuće upitnike na osnovu čega pravimo profesionalni sistem ishrane i profesionalni sistem treninga.

Svakom klijentu smo uvek na raspolaganju za savete i konsultacije svakog radnog dana osim subote i nedelje…Preko Skype-a, WhatsApp-a, Viber-a, e-maila, telefonskim pozivom ili sms porukom …

Svaki naš klijent ima svoj profil u okviru našeg sajta koji nije vidljiv drugim posetiocima. Profilu se može pristupiti putem računara i mobilnog telefona, pa više nećete imati problema sa štampanjem i prepisivanjem teksta, sa pamćenjem odredjenih instrukcija vezanih za ishranu, treninge itd.

Na primer: ako idete u prodavnicu dovoljno je samo da pokrenete svoj profil preko telefona ili tableta i kliknete meni šta je sve potrebno da kupite za odredjeni obrok, to je odličan podsetnik!

Postoji i čet na kome možete da postavite pitanja (hitna pitanja).

Na Vašem profilu imate sve savete, program ishrane i treninga, postupak pripreme hrane po našim 3F receptima, kao i razna obaveštenja o najnovijim saznanjima iz oblasti „Fitness, Food, Fashion“.

Sve je potkovano fotografijama na kojima možete da vidite izgled Vašeg jelovnika i odgovarajućih vežbi.

– Ako ste zbunjeni sa spravama u fitnes centru u kome ste, evo rešenja: uslikajte svaku spravu telefonom i pošaljite nam. Predložićemo Vam odgovarajuće sprave i objasniti kako se izvode vežbe.

– Dosta klijenata se zapita kako je zapravo izvodljivo treniranje na daljinu i kažu da je nemoguće sklopiti saradnju, jer oni nisu iz istog mesta odakle smo mi…

– Ne zavisi od mesta u kome ste, možete biti čak i iz Australije… Nećete imati apsolutno nikakve teškoće i smetnje zbog daljine, jer ovaj program je ON LINE program!

Ako bi stavili na papir šta Vas je pored ostalog sprečavalo da krenete sa fitnesom bilo bi:

– Nedovoljno slobodnog vremena…pa onda još kad čujete da morate da se uklopite u termin fitnes trenera (teško Vam pada), zatim morate da gubite vreme idući u baš taj fitnes centar gde je trener (nemaju sve teretane odlične fitnes trenere koji bi se ponosili svojim referencama i sa zadobvoljstvom to pokazali).

Vi dakle, možete trenirati u bilo kojoj teretani u blizini Vas, ne morate brinuti više za vreme (možete trenirati kad god želite) jer nemate trenera koji će Vam zadati termin. Nećete se vrteti u krug i biti u začaranoj piramidi jo-jo efekta i nećete dugo čekati na svoje prve rezultate.

Uz ovaj program Vaši kilogrami se neće vraćati nazad!!! Mnogo ljudi zbog neznanja prihvataju svačije savete i služe se dijetama sa interneta…

Da li ste znali da je dijeta samo jedna karika od celog lanca? -To znači da za svaku dijetu mora postajati uvod, razrada i zaključak.

Neko u 99% slučajeva krene od zaključka i krajnjih dijeta, što je mač sa dve oštrice. Upamtite! Svaki organizam je drugačiji, psihofizičke sposobnosti takodje. Postoji organska i hemijski tretirana (kao i GMO) hrana. Svaki sistem treninga za Vas mora biti sinhronizovan sa sistemom ishrane. To mi upravo radimo i zato budite bez brige. Bićete zdraviji i odmah ćete početi da napredujete!

Zašto je 3F online program bolji od drugih?

Pa evo primera: Napiše Vam nutricionista program koji daje svima identičan na parče papira A4 formata, a pri tome pojma nema, niti Vas pita da li ćete trenirati. Dakle on nam nije dovoljan za ono što mi želimo. Ako nadjemo fitnes trenera, on se razume u treninge, ali se opet ne razume u nutricionizam i tu sinhronizaciju o kojoj mi pričamo. Malo je onih koji mogu biti dva u jednom!

Ako se usred programa prehladite, jednostavno ne odete na trening (bar 7 do 14 dana), posle se ulenjite zbog tolike pauze, pa često to bude i još par meseci ne treniranja, jer Vas pri tom odvuku rodjendani, slave i praznici… Ali kod nas je već drugačije! Mi unapred znamo kada Vam pada imunološki sistem i kada je Vaša psiho-fizička sposobnost manja, jer imamo poseban dijagram pulsnih vrednosti i raznih drugih parametara koji ćete raditi. Tada Vam mi menjamo program i ishranu…nećete trenirati, ali zato posle ta 3 do 4 dana ćete krenuti sa treningom. Znači, mi sve prilagodimo Vašem organizmu, a ne da se i Vi i Vaš organizam prilagodjavate programu (to nikada nije funkcionisalo)! Postoje i razni simptomi pomoću kojih možemo unapred predvideti neku rekciju na telu ili u organizmu, to ćete takodje sve imati pri ruci i naučićete da slušate svoj organizam zahvaljujući ovoj metodi. Mi smo povezali i sinhronizovali treninge sa posebnom ishranom u skladu sa odgovarajućim kalorijskim unosima.

Razlika izmedju dosadašnjih programa i 3F programa je u tome što se 3F program uklapa prema Vama, a kod drugih programa se Vi uklapate prema njemu

Treninzi i ishrana kod nas nisu opterećujući, nema gladovanja, a za devojke posebno napominjemo da se neće nabildovati, jer mi forsiramo samo ženstven izgled, negujemo žensko telo na ženstven način, uz vitkost koju i same žele…i ne mešamo te pojmove!

Tipovi 3F online programa i cene

Mi imamo 2 tipa programa tip „A“ i tip „B

Tip „A“ je skuplji program i iznosi 400€

Tip „B“ je jeftiniji program i iznosi 200€

* Programi su bazirani na 2 meseca upotrebe

Razlike izmedju jeftinijeg i skupljeg programa

Kod jeftinijeg programa je više zdrava uredna ishrana uskladjena sa Vašim željama i ambicijama uz jednostavnije treninge. Razgovori sa klijentom putem telefona, skype-a, lično itd. Kako se već dogovorimo, i to je jednom nedeljno. Na početku programa vrši se test snage i izdržljivosti, upitnik antropometrije i to se obnavlja isto nakon 30 dana. Tada donosimo rezultate o napretku nakon kojeg klijent odlučuje da li i dalje želi da napreduje/saradjuje sa nama ili ne.

Kod skupljeg programa klijent može da pita češće za savete, pomoć itd, na svakih 7 dana se menja program i na svakih 6 dana se vrši pregled gradiva, tj. rezime. Mere se pulsne vrednosti da bi se preciznije napravio program za narednih 7 dana. Kako vreme odmiče, tako smo sve više upućeniji kako Vaš organizam funkcioniše, pa su samim tim rezultati i brži. Sa ovim programom zbog postepenosti i detaljnijeg praćenja klijenta može da se dodje do vrhunskog izgleda po Vašim ambicijama i željama. U ovom programu klijent ima bogatije recepte i dobija u sklopu programa (program za poboljšanje imunološkog sistema i čišćenje organizma). U isto vreme se radi oblikovanje figure dok se masno tkivo sagoreva i nestaje. I takodje se rade antropometrija i test snage i izdržljivosti.

Ovaj program je dosta složeniji nego jeftiniji program, kako smo i objasnili.

Nedoumice će postajati, da li zbog cene ili zbog još neophodnih informacija, pa ako Vam možemo još bolje pomoći, slobodno nas kontaktirajte na telefon putem sms poruke 0652320866 i mi ćemo Vas nazvati pa ćemo popričati i dati Vam neophodne dodatne informacije, da bi Vam pomogli u odluci.

Praktično ako ste osoba sa malo ambicija i nije Vam nešto bitna estetika, koliko da izgubite par kilograma i osećate se bolje i zdravije, onda se odlučite za jeftiniji program, a ako hoćete da od sebe isterate maksimum i osetite da i Vi tako možete dobro da izgledate onda se odlučite za skuplji program. Što važi i za one osobe što imaju prekomerne kilograme viška.

Napomena:

Postoji opcija i za osobe koje boluju od raka, koji su odbili hemoterapiju i poželeli da se leče prirodnim, alternativnim metodama. Pa program zdrave ishrane za te osobe takodje možete naći kod nas. A odluka ide na Vašu ličnu odgovornost, jer mi nismo doktori ali smo radili sa dosta njih kojima smo pomogli. Za takve slučajeve nećemo pisati detalje. Ko je zainteresovan, može da nas kontaktira na broj 0652320866

Važna napomena:
3F režim ishrane je namenjen pre svega za zdrave osobe koji na ovaj način treba preventivno da se zaštite od raznih bolesti, pada imunog sistema kao i da se osećaju bolje u sopstvenoj koži, zbog dobre kondicije, snage, izdržljivosti, oblikovanog tela… U zdravom telu je i zdrav duh!

One osobe koje boluju od neke bolesti mogu sami na svoju odgovornost probati 3F zdravu ishranu koju ćemo prilagoditi njihovom organizmu i stanju, da se hrane bolje nego što su do sada, na zdrav način, pa će to sigurno pozitivno uticati na njihov imunološki sistem i na bolje osećanje. Napominjemo, mi nismo doktori, već dajemo informacije osobama kako da se zdravo hrane. Tako da nikome nije bilo loše od voća, povrća, lekovitih čajeva, sokova, tinktura…

*** Pročitajte obavezno informacije o opciji koju ste čekirali od ponudjenih kao što su: želim da smršam, želim da se oblikujem… popunite formular i pošaljite. Time ste nas kontaktirali, a mi ćemo Vam se ubrzo javiti. Tada ćemo Vam dati instrukcije za uplatu. Klijenti van Srbije mogu da uplate na naš devizni račun ili putem Western Union-a a klijenti na području Srbije mogu da uplate na tekući račun ili putem PostNet uplate u pošti.

Pogledajte šta površno sadrži 3F program, dok u svakoj opciji imate mnogo sadržaja, menija koje otkrivamo samo našim klijentima:

Заштићено: Prirodni dodaci hrani pogodni za vegane i vegeterijance za unapredjenje visoke bioloske vrednosti vec napravljene ishrane (Porodica Herbalife)

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

0 comments
3F

Заштићено: 2. Program ishrane (Šema)

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

0 comments
Slavko Zec 1

Заштићено: 1. Program treninga

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

Ponude i cenovnik fitness kluba „3F“

aži isključivo za klijente-vežbače koji dolaze lično da treniraju u fitnes centru „3F“ u Mladenovu!! Ostale on line programe radimo i dalje, s tim da napominjemo da je ovo ponuda samo za Mladenovljane i vežbače iz okolnih mesta. Svakako, ko je iz inostranstva ili iz mesta udaljenijeg od 50km, može se zakazati obuka za treninge […]

0 comments

Заштићено: program treninga sa gumama

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

0 comments

Заштићено: program treninga sa gumama

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

0 comments

Заштићено: program treninga sa gumama

Нема исечка јер је ово заштићен чланак.

0 comments

Leave a Reply