Super hrana-NARUČITE ODMAH!

Odaberite šta je najbolje za vas ili se konsultujte sa Slavkom Zecom

Poručite i informišite se putem sms poruke 065/232-0866

PROTEIN IZ SEMENA KONOPLJE  

Najkompletniji jestivi protein iz carstva biljaka

Sastav i svojstva:

Optimalna količina Omega-3 i Omega-6 esencijalnih masnih kiselina, visok procenat antioksidanata, sadrži 65% globulin i 35% albumin proteina, sadrži još i: magnezijum, sumpor, kalijum, askorbinsku kiselinu, beta karoten, kalcijum, fosfor, gvožđe, riboflavin, niacin, vlakna i mnoge druge hranljive sastojke – konoplja se smatra najkompletnijom biljkom za ishranu.

Konopljin protein se dobija “hladnim presovanjem”  – u procesu dobijanja se ne koriste hemijska sredstva.

Izuzetan je kao dodatak ishrani profesionalnim sportistima, ne sadrži gluten, pomaže u mršavljenju i kod izgradnje mišićne mase.

Preporučena dnevna doza je: od 10-15gr.  Koriste se kao dodatak jelima, šejkovima, sokovima. Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C – da bi se sačuvali hranljivi sastojci.

 ČIA SEME

Toliko dragoceno da je bile sredstvo plaćanja Astecima, Inkama i Majama

Sastav i svojstva:

6 puta više kalcijuma nego punomasno mleko, 3 puta više gvožđa nego spanać, 15 puta više magnezijuma nego brokoli, 20% više vlakana nego laneno seme, 60% masnoća u semenkama su Omega-3 masne kiseline.

Sadrže još i: cink, magnan, vitamine A, D, E, K, vitamine B grupe .

Izuzetno hidriraju telo ( jer imaju sposobnost da lako vežu vodu za sebe ), olakšavaju probavu, regulišu ravnotežu elektrolita u telu.

Ubrzavaju razgradnju masti u telu, pomažu kod gubitka kilograma, pružaju osećaj sitosti, revitalizuju mišiće, odlične su za sportiste i ne sadrže gluten.

Preporučena dnevna doza je: od 15g do 30g

Koriste se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovima.

Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C – da bi se sačuvali hranljivi sastojci.

GODŽI BOBICE – PRASORTA SA HIMALAJA

“srećne bobice – crveni dijamanti”

Sastav i svojstva:

19 aminokiselina ( 8 esencijalnih ), 21 mineral u tragovima, više proteina nego celo zrno pšenice, više vitamina C od narandže, kompleks B vitamina, sadrži vitamin E , najbogatiji izvor betakarotena. Jačaju imunitet, usporavaju proces starenja,  sprečavaju nastanak leukemije i raka, štite od bolesti srca i krvnih sudova, regulišu rad mokraćnog sastava, deluju antibakterijski i antiupalno, podižu energiju, poboljšavaju plodnost kod žena, štite vid i poboljšavaju ten, štite od dijabetesa, poboljšavaju cirkulaciju, deluju kao afrodizijak.

Preporučena dnevna doza je: od 10-30gr. Koriste se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovima ili da se direktno konzumiraju.

Godži bobice su sušene na temperaturi ispod 42 C da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

SPIRULINA – ZELENI IZVOR ŽIVOTNE ENERGIJE

– organski uzgojena alga –

Sastav i svojstva:

Spirulina sadrži 60% belančevina, 18 aminokiselina, vitamine A, C, E D i B.

Zbog značajne količine B12 pomaže u razvoju nervnog sistema ali i metabolizma svake ćelije u organizmu. Od minerala sadrži: kalijum,kalcijum, magnezijum,natrijum, fosfor, cink i selen. Bogatija je gvožđem od spanaća.

Sadrži još i hlorofil,koji poboljšava krvnu sliku,uravnotežuje Ph vrednost organizma, potpomaže izbacivanju toksina iz organizma.  Jedan je od najbogatijih izvora beta-karotina (deset puta više nego u šargarepi ), sadrži i zeaksantin-antioksidans 8 puta jači od beta-karotena.

Spirulina još i: povećava energiju, uravnotežuje krvni pritisak, suzbija alergije i upale, pomaže kod dijabetesa, pomaže kod PMS-a, čisti organizam, ubrzava metabolizam, uklanja celulit i pomaže kod mršavljenja, štiti od radijacije.

Preporučena dnevna doza je: od 1.5-3gr. Koriste se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovima.

Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C – da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

HLORELA – ZELENI IZVOR ŽIVOTNE ENERGIJE

– organski uzgojena alga –

Sastav i svojstva:

Hlorela sadrži 60%-70% proteina, esencijalnih aminokiselina, beta karotena, vitamine B kompleksa, vitamine E i C, magnezijum, natrijum, cink, gvožđe i jedinstveni hlorelov faktor rasta (HFR) koji sprečava razvoj hroničnih oboljenja.

Izuzetna je u detoksifikaciji organizma ( veže za sebe teške metale ), u telu stimuliše obnavljanje tkiva (i mehanički oštećena), uravnotežuje Ph vrednost organizma, uravnotežuje krvni pritisak, smanjuje holesterol u krvi, usporava proces starenja, poboljšava probavu, jača imunitet, podiže nivo energije u telu, hrani telo potrebnim nutrijentima, potpomaže mršavljenju.

Preporučena dnevna doza je: od 1.5-3gr. Koriste se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovima.

Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C – da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

PERUANSKA MAKA – KOREN SA ANDA

ZA HORMONALNU RAVNOTEŽU, PRIRODNI ADAPTOGEN

Sastav i svojstva:

Peruanska maka-koren biljke u sebi sadži: Vitamine B1, B2, B12 i C, alkaloide, mikro i makro nutrijente, belančevine, vlakna, masne kiseline, fruktozu, tanin, natrijum, kalijum, kalcijum, bakar, cink, gvožđe, mangan, silicijum i magnezijum.

Kalcijumom je bogatija od mleka. Malo je poznato da u sebi sadrži i četiri jedinstvena alkaloida – macain 1,2,3,4 – koji nisu pronađeni ni u jednoj drugoj biljci. Ovi alkaloidi pomažu u iskorišćavanju svih nutrijenata iz make. Pomaže kod menopauze i neplodnosti, jača libido i potenciju, povećava energiju u telu, uravnotežuje hormone, povoljno utiče na zdravlje kostiju i zuba.

Preporučena dnevna doza je: od 1.5-3gr. Koriste se kao dodatak raznim jelima, zdravim poslasticama, šejkovima.

Preporučuje se upotreba na temperaturama ispod 42 C – da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci.

SIROVI KAKAO PRAH 

Sirovi kakao prah je čokolada u svojoj najčistijoj formi.

Kakao je najbolji izbor za Vas!

Naš sirovi i organski kakao prah je bez masti,  za izuzetan čokoladni doživljaj.

Kakao je broj jedan namirnica po sadržaju magnezijuma, ima visok sadržaj sumpora-mineral lepote. Kakao prah ima izuzetne količine antioksidanta, on je prirodni antidepresiv i čuven je kao afrodizijak.

Spomenućemo da 10gr sirovog kako praha zadovoljava dnevne potrebe za unosom gvožđa. Kakao je prirodna biljka za ishranu izuzetne nutritivne vrednosti i podiže energetska svojstva organizma.

Preporučena količina:

Preporučujemo unos do 20gr dnevno,  počevši sa 1 kafenom kašičicom

Upotreba:

Dodati kafenu kašičicu, slatkišima, šejokovima, desertima ili toplim napicima.

Hrana za super heroje!

Ako želite više energije, fokusa i entuzijazma, uživajte u dnevnoj dozi jedne od najbolje hrane na svetu.

„ALFALFA“ – OTAC SVIH NAMIRNICA

organski prah lucerke

Alfalfa je biljka koja je naročito bogata gvožđem, sadrži velike količine hlorofla i aminokiseline L-kanavanin. Pored toga sadrži i vitamine i minerale neophodne za funkcionisanje organizma: kalcijum, magnezijum, bakar, fosfor, beta-karoten, vitamine B grupe, kalijum,…

Sa svojim izuzetnim sastavom alfalfa ima  anti-tumorna, anti – bakterijska,  anti – virusna dejstva.

Pored toga alfalfa reguliše varenje, štiti od prevremenog starenja, čisti organizam, alkalizuje telo, poboljšava krvnu sliku, detoksifikuje, snižava nivo holesterola, čisti krve sudove, vezuje kancerogene ćelije iz debelog creva i eliminiše ih iz organizma,…

Prah alfalfe je dobijen iz organski uzgojene alfalfe, sušen je na tempereturama ispod 42C da bi se sačuvali svi hranljivi sastojci!

Preporučena količina:

1-2gr dnevno ( 2-4 tabletice – 1tabletica je 500mg )

-tabletice su bez dodataka, 100% presovan prah alfalfe-

Upotreba:

Pola sata pre obroka 1-2 tabletice popiti sa čašom vode.

Čuvati na suvom i tamnom mestu, na sobnoj temperaturi.

SIROVI KAKAO PUTER 

Sirovi kakao puter je stvarno nebeska hrana sa božanskim mirisom i ukusom.

Upotrebiti ga  možete za izradu svoje sirove čokolade i slatkiša. Veoma smo ponosni na izuzetan kvalitet našeg putera, koji nije ništa manje nego božanski. Od kakao putera se može takođe napraviti zapanjujuća krema za  kožu, samo uzmite parče i utrljajte ga  direktno na kožu.

Kakao je prirodna biljka za ishranu izuzetne nutritivne vrednosti i podiže energetska svojstva organizma.

Preporučena količina:

Kakao puter je zasićena mast koja je dobra za telo u malim količinama. Preporučujemo ne više od 30gr dnevno.

Upotreba:

Upotrebite ga za izradu svojih sirovih  čokoladnih kreacija, kao aromatični dodatak desertima, ili za senzualnu organsku masažu.

Hrana za super heroje!

Ako želite više energije, fokusa i entuzijazma, uživajte u dnevnoj dozi jedne od najbolje hrane na svetu.

 

 

WWW.3F.RS

Leave a Reply

WhatsApp chat