(klikom na reklamni plakat ispod pogledjte ostale PRO BOOKOVE koje smo radili našim klijentima i modelima)

* Ukoliko želite i vi svoj PRO BOOK, a ne želite da budete predstavljeni kao sportista/sportiskinja na našem sajtu „Rabbit“ agencije i 3F sajtu (Fitness, Food, Fashion) www.3f.rs kao i da budete reklamirani kao model koji može biti angažovan za odredjene reklame u sportu, reklamama nekih proizvoda, suplementa itd. već hoćete da imate svoj PRO BOOK za lične potrebe ili uspomenu, kontaktirajte nas odmah klikom na link: http://www.rabbit-agency.com/new/kontakt/

* Ukoliko želite i vi svoj PRO BOOK i želite da budete predstavljeni kao sportista/sportiskinja na našem sajtu „Rabbit“ agencije i 3F sajtu (Fitness, Food, Fashion) www.3f.rs, i da budete reklamirani kao model koji može biti angažovan za odredjene reklame u sportu, reklamama nekih proizvoda, suplementa itd. u tom slučaju treba da obavezno popunite vašu prijavu na ovom linku: http://www.rabbit-agency.com/new/prijava/

* Predlog za vas:
Kada izvršite prijavu ili nas kontaktirate preko sajta, obavezno tada pošaljite sms poruku na 065/232-0866 Slavko Zec (ne zaboravite da napišete svoje puno ime i prezime), tako ćete brže dobiti odgovor i detaljnije informacije vezane za izradu vašeg PRO BOOKA ili moguće saradnje sa „Rabbit“ agencijom i 3F-om (Fitness, Food, fashion) www.3f.rs

CENOVNICI I OPIS ŠTA SADRŽE POJEDINI PAKETI:

BOOK – MALI PAKET/ 200 eura (dinarska protivvrednost)

„Book – Mali paket” sadrži:

1. 15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto albume. Imate pravo birati tip izrade fotografija i foto album, što će vam biti prezentovano lično.
2. Fitness model ili body-builder sam bira garderobu, stil, frizuru. Na fotografisanje je potrebno doći adekvatno pripremljen, sa potrebnim rekvizitima, garderobom za šta se dogovaramo naknadno.
3. Osoba ima mogućnost da od agencije “Rabbit” dobije i:
stilistu, poseban enterijer u kome bi se obavilo fotografisanje, prezentacioni spot, što sve dodatno uvećava cenu izrade “booka – mali paket”.
4. Osoba plaća upis u „Rabbit“ agenciju 25e na godišnjem nivo a u to spada i prezentacija fotografija kao i ličnog profila na našem oficijalnom sajtu. Ukoliko osoba želi biti prezentovana i na 3F sajtu www.3f.rs cena je identična, mogućnosti su mnogo efikasnije što se tiče marketinga i gledanosti fotografija, teksta, biografije itd.

BOOK – VELIKI PAKET / 500-700 eura (dinarska protivvrednost)

“Book – Veliki paket” sadrži:

1. 15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto albume. Imate pravo birati tip izrade fotografija i foto album, što će vam biti prezentovano lično.
2. Gratis enterijer
3. Gratis prezentacioni spot
4. Gratis upis u „Rabbit“ agenciju na godišnjem nivou

Fotografije koje su deo ovog seta imaju dosta širu primenu u odnosu na fotografije iz ostalih, prethodno navedenih setova. Ove fotografije, osim što su prezentacione, mogu da se i prodaju, imaju veliku rezoluciju, te su pogodne za postavljanje na bilborde, reklame ogromnih dimenzija, zatim mogu da se koriste za naslovne strane, kataloge, kalendare itd., praktično su upotrebljive za apsolutno sve vidove reklame.

BOOK – SET FOTOGRAFIJE (najpovoljniji book)/ 50 eura (dinarska protivvrednost)

“Book – Set fotografije” opis:
5-7 profesionalnih fotografija koje se fotografišu u studiju na pozadini crne, bele ili neke druge boje.
Modeli koji se odluče za ovakve fotografije imaju osnovne poze: od napred, od nazad, sa strane, lice krupan kadar i ostatak fotografija po želji modela. Primer fotografija koje je radio fotograf Slavko Zec kao oficijalni fotograf IBFF federacije u Sloveniji i WBPF federacije u Madjarskoj, izgleda upravo odlično kao primer ovog napomenutog seta (paketa) fotografija:

Osobe koji ne žele da budu modeli, već takve fotografije odaberu za svoje potrebe ili uspomenu onda poze i garderobu biraju sami.

Mana ovog book-a je ta što početak fotografisanja počinje onda kada se napuni grupa od minimum 15 osoba i za to se najduže može sačekati 30-45dana. Ukoliko osoba ne želi da čeka cena se povećava sa 50€ na 80€.  Agencija je dužna da u tom roku ispoštuje osobe koje su se unapred prijavile za ovaj najpovoljniji book. Avans se daje 50% nakon popunjavanja prijave na ovom linku:http://www.rabbit-agency.com/new/prijava/ a 50% kada se pojave na fotografisanju. Ove fotografije se ne izradjuju, već se dobijaju isklučivo na e-mail koji nam svaka osoba ostavi u prijavi, a fotografije će biti adekvatno doterane u specijalnim foto programima i u ful rezoluciji sa potpisom autora fotografije Slavka Zeca.

-Cenovnik upisa osoba koji odaberu ovaj paket fotografija košta 25€ na godišnjem nivou i može se podeliti u 2 mesečne rate.
-Cenovnik upisa osobe u 3F (Fitness, Food, Fashion) www.3f.rs iznosi identično kao i u „Rabbit“ agenciju. To podrazumeva i vaše predstavljanje na našem oficijalnom sajtu u celosti, bilo da je „Rabbit“ sajt ili „3F“ sajt od profila, fotografija, biografije itd.

WWW.3F.RS

 

Leave a Reply