I ove godine, kao i proteklih godina pokrenuli smo kampanju za profesionalno fotografisanje za 3F bikini kalendare koji će biti plasirani po celom svetu.

Sve devojke mogu besplatno konkurisati i prijaviti se.

Pogledajte zanimljivosti iz našeg sveta 3F Bikini kalendara. Ovde ćete videti prelepe fotografije naših modela, sve oko celog procesa kampanje, od kastinga, pa do samog fotografisanja, tu ima i fotografija iza scene, i drugih zanimljivosti…Svaka devojka koja se fotografiše ima šansu da napravi internacionalni uspeh i tada se otvaraju razna vrata ka uspehu. Uživajte, jer ovde imate širok spektar lepih fotografija u prirodi sa našim 3F modelima

Kliknite na plusić i saznajte kako da se prijavite

Instrukcije za prijavu:

1. Prijave se vrše putem mobilne aplikacije „whatsapp“, tako što ćete svoje podatke poslati na broj 065/232-0866

Instalirajte aplikaciju ukoliko je nemate na svom telefonu! Kliknite na fotografiju i downloadujete aplikaciju!

Od Vaših podataka potrebno je sledeće:

– Puno ime i prezime

-Broj telefona

-Datum rodjenja

-E-mail

-Adresa stanovanja

-Tri osnovne fotografije iz primera:

ZEC_7158 copy

Fotografije nemoraju biti ovakog kvaliteta, napravite ih slobodno mobilnim telefonom. Važno je da budete u bikiniju ili u vešu, a obavezno u štiklama. Napomena: Fotografije moraju biti nove i striktno u ovim pozama napravljene tog trenutka pred slanje, nikako nećemo uvažiti  fotografije od prošle godine ili u drugim pozama. Fotografije se neće nigde objavljivati i služiće nama samo na uvid, da bi mogli odabrati koje devojke od svih prijavljenih idu u uži krug. Srećno!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naš savet bi bio da vas neko drugi fotografiše, ili ako nemate koga trenutno, pa da ne gubite na vremenu rizikujući da se sva mesta popune dok vi ne uradite vaše fotografije, vi jednostavno podesite telefon na tajmer postavite ga na stolicu ili naslonite na neki predmet ili stativ i uradite fotografije za svega par minuta.

Kliknite na plusić da bi se informisali

Fotografije se ne objavljuju već služe na uvid da bi mogli da odaberemo koje devojke od prijavljenih ulaze u uži krug. Svakako svim devojkama javljamao putem poruke da li su ušle ili nisu u uži krug.

Broj mesta je ograničen i rok za prijave je ograničen. Prijave zvanično počinju od 24.jula 2018. a završavaju se 01. avgusta do 23h

Ukoliko se popune sva mesta pre vremena kampanja se automatski prekida, tako da ne treba oklevati, obzirom da ne gubite ništa ako pokušate, prijava je kako smo rekli besplatna, može da se zaradi preko 1000€ od prodatih kalendara, svaka osoba dobija razne šanse…naprimer može da postane fotomodel, može da postane fitness model ukoliko imate neke takve ambicije, kao i razne druge šanse koje će svima biti prezentovane, a na vama je da odlučite.

Fotografisanje će se obaviti u terminima tokom celog meseca avgusta u zavisnosti od vašeg i našeg vremena i obaveza, u zavisnosti od vremenske prognoze. Fotografisanje će se obaviti u nacionalnom parku u Mladenovu (50km od Novog Sada) na reci Dunavu na jednom prelepom ostrvu zvanom „Špic“ inače to je najlepše ostrvo u celom toku Dunava. Sve devojke koje su učestvovale u fotografisanju za kalendare to je za njih bio jedan veliki doživljaj, izlet i druženje koje se ne zaboravlja, svakako zabeležimo i video snimanjem i uspomena uvek ostaje, a tu su da ne zaboravimo i fotografije koje mogu poslužiti za uspomenu a isto tako u poslovne svrhe ukoliko se odlučite za neku od ponudjenih saradnji.

Ove godine nećemo postavljati uslove fotografisanja kako devojke treba da izgledaju, jer sada nemamo poseban kriterjum, jednostavno biramo koje devojke lepo izgledaju. Prošli put smo zahtevali da bude fitness telo, predprošli put su se radile nešto provokativnije fotografije i birale smelije devojke, dok ove godine svaka devojka bira ideju i tip fotografisanja, jer svaka devojka voli svoj stil i kao takva može dati svoj maksimum u poziranju i slobodi fotografisanja. Vašno je samo da devojke nastupa u bikiniju. većina devojka voli prefinjene fotografije, neke vole provokativnije, neke vole sa zdravom hranom da se fotografišu, neke opet u nekom svom stilu, tako da mi nećemo namećati devojkama stil fotografisanja, već svaka osoba bira kako želi. Vi pozirate, a mi pravimo vrhunske fotografije sa vrhunskom fotografskom opremom najbolje što možemo, a pomoćićemo i u poziranju pošto ne tražimo profesionale fotomodele već početnice koje vole da se fotografišu u prirodi.

Principi rada u vezi prijava za kasting:

  1. Čekamo da se popuni odgovarajući broj devojaka
  2. Obaveštavamo koje devojke su ušle u uži krug
  3. Devojke koje udju u uži krug imaju pravo doći na kasting u 3F studio u Mladenovu a informacije o terminima itd. ćemo dati  kada dodje vreme za to, tada će se raditi probno fotografisanje, razgovarati o idejama kako koja osoba želi da se fotografiše i samo osobe koje su prošle plaćaju simboličnu kotizaciju unapred radi sigurnosti dolaska i radi boljeg toka poslovanja. Kotizacija će koštati 30€ ukoliko pojedine osobe žele da plate iz dve rate cena jedne rate će iznositi 17,5€ unapred i na samom dolasku još toliko. Svakako devojke će dobiti u toj vrednosti fotografije sa kastinga, a ostale će moći dokupiti ili i ostale dobiti besplatno u zavisnosti od dalje moguće saradnje sa 3F-om.
  4. Isti dan biramo top 12 devojaka koje će se fotografisati za kalendare. I svaka osoba dobija bar 3 termina kada  će moći da se fotografiše kako bi na kraju sklopili sve fiksne termine.
  5. I ove godine kao i prošlih obezbedićemo piće, pravićemo roštilj i garantujemo lep provod u prirodi.
Kliknite na plusić da bi pogledali naša televiziska gostovanja sa kastinga za kalendare i steknite opšti dojam

 

 

Kliknite na plusić da bi pogledali neke od video spotova sa fotografisanja

 

 

 

 


Ukoliko želite da pogledate razne druge fotografije sa kalendara i celu istoriju koju smo radili do sada slobodno možete kliknuti na  dugme ispod:

 

 

 

Sve ostale informacije možete dobiti putem poruke na WhatsApp na broj telefona +381652320866 Slavko Zec