Zovem se  Ratko Dobrijevic imam 50 godina. U avgustu ove godine dobio sam dijagnozu DIJABETES 1.

Zapoceo sam lecenje sa inzulin inekcijama. Zabrinutost zbog bolesti bila je veca jer  novi EU zakon zabranjuje dijabeticarima da su profesionalni ucesnici u saobracaju.  Sto je i moje zanimanje. Gubitak dozvole znaci i gubitak zaposlenja.

Na razne nacine sam pokusavao da normalizujem secer( hranom i fizickom aktivnoscu), ali bez uspeha. Onda sam se setio jedne TV emisije koja je na mene i moju porodicu ostavila snazan utisak. Gost je bio mladi dr. Slavko Zec, doktor prirodne medicine. Posle konsultacija sa dr Zecom , zapocinjem lecenje njegovom metodom-PRIRODNIM PUTEM! Bez ikakvih preporuka drugih ljudi i veliko negodovanje okoline! Posto ne zivimo u Srbiji bilo nam je malo komplikovana dostava cajeva i tinktura. Tako da proces lecenja nije bio bas kako bi trbalo od samog pocetka. Poceo sam 12tog  novembra 2016. svakodnevno smo se culi sa dr Zecom. Imali  sam puno pitanja pogotovu na pocetku. Svaki put kada smo posumnjali u snagu ovakvog lecenja, dr Zec nas je hrabrio i bodrio.

Kilogrami su se topili i sa njima se SMANJIVALA DOZA inzulina. Dijabetes medicinska sestra u domu zdravlja, odusevljavala se svaki put kod novih analiza krvi. Poslednja  mi je uradjena 15tog DECEMBRA gde se pokazalo da imam rezultate ZDRAVOG COVEKA!!!! Verovali ili ne, posle PET nedelja!!!Mozete zamisliti osecaj!!!! Prosto nisam mogao da verujem usima kada sam cuo od med. sestre da MOGU DA PREKINEM uzimanje inzulina inekcija!!!!Njena koleginica nije mogla da veruje  da za tako kratko vreme covek postigne tako dobre rezultate.(savetovala je da ipak popricam sa doktorom).

Moram napomenuti da su i ostali zdravstveni problemi nestali!!!Skoro svaki dan sam imao neprijatan pritisak u glavi, ono  ludacko lupanje srca, hrkanje/apne, umalo da zaboravim UKUPNO 25KG MANJE!!!! Stres na poslu jos uvek postoji, a ne i zabrinutost da cu na biro rada. Moja porodica vise ne oseca moju cudnu promenu raspolozenja, pa smo svi srecniji i zadovoljniji bas za to sto imamo.

Nadam se da ce nekome ova moja ispovest pomoci u pronalazenju resenja lecenja!!!Idemo u susret Novoj godini sa novim pobedama!!!

Mladom doktoru SLAVKU ZEC, od srca zelim puno uspeha u radu, ljubav, i nekoliko slatkih ZECICA!!!!?

Ratko i Milena Dobrijevic

Ljungby/Svedska

Leave a Reply