Za pripremu 3F narandžastog eliksira potrebno je:

  • bundeva
  • šargarepa
  • limun
  • voda

Priprema: U sokovnik staviti šargarepu i bundevu u odnosu 1:2 (koliko grama bundeve, toliko upola manje šargarepe). Sve mora biti apsolutno organsko i sirovo!!! Kada iscedite vaš narandžasti eliksir, izmerite koliko ima dl ili litara, Ako pravite veću količinu, jedan limun se stavlja na svaku litru tečnosti, to znači ako je manja količina (recimo pola litre), onda ide pola limuna kao dodatak. Vodu ne morate uopšte dodavati ako ne želite, a možete  je i dodati ali ne više od 1/3 od ukupne tečnosti. Šećer vam apsolutno nije potreban i nemojte ga stavljati- ako baš želite onda radije ubacite malo meda. Promućkajte vaš napitak i uživajte u prirodnom ukusu. PRIJATNO!!!

Dakle, praktikujte da uvek pravite sveže, a ako vam ostane, stavite u plastičnu flašu i pravo u zamrzivač. Tako ćete sačuvati lekovitu moć ovog napitka koji je napravio Slavko Zec samo za odabrane ljude koji su spremni da prate i slušaju njegove savete i predloge.

Kada se pije ovaj jesenji napitak?

-Najbolje dejstvo ima odmah ujutru nakon što se probudite,  jer tada ima najveću delotvornost i čisti organizam, štiti ga i služi kao zaštita da se ne razbolite. -„Bolje je sprečiti nego lečiti!

Možete ga slobodno piti i u toku celog dana jer apsolutno nema nikakvu štetnost, pa nema ni potrebe za oprezom. Ukoliko želite da napravite veći užitak, slobodno sipajte sok u svoju omiljenu čašu, dekorišite vaš napitak i pijuckajte umesto kafe i cigareta dok smišljate vaše planove za ceo dan. Ovim ćete lepo započeti vaš dan i osećaćete se bolje, jače i sigurnije!

WWW.3F.RS

Leave a Reply