Jelena Ivanovic, rodjena je 1991.godine u Kragujevcu. Apsolvent je Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu. Od svoje sedme godine je u sportu, bavila se 8 godina kosarkom a vec 19godina igra u folklornom ansamblu. Isntruktor kardio fitnes treninga i dugogodisnji rekreativac kada je teretana u pitanju.

3f timu pridruzila se 2015.godine u novembru mesecu, a prvu svoju sezonu pocinje u januaru 2016.godine.
Po savetu dr Slavka Zeca pocinje takmicarsku sezonu u kategoriji Woman’s model physique over 170cm. U kategoriji koja istice zenstvenost i seksipil, a pored lepo izvajanih misica boduje se kompletna lepota tela, proporcionalnost i elegantni pokreti.
Za samo cetiri meseca uspeva da izadje na evropsko prvenstvo odrzano u maju 2016.god u Budimpesti i u velikoj konkurenciji rame uz rame sa najlepsim zenama evrope zavrsava na osmoj poziciji.
Iste godine u junu mesecu na internacionalnom kupu Srbije u Novom Sadu osvaja duplo zlato u svojoj kategoriji Woman’s model physique over 170cm i kao apsolutna pobednica.
Velikim radom i uz strucnu pomoc i savete dr Slavka Zeca u novembru ove godine osvaja zlato u svojoj kategoriji na internacionalnom kupu Austrije u Becu. Medju odlicnim evropskim takmicarima sa svojom najboljom formom ove sezone posle samo deset meseci rada sa 3f timom osvaja zlato.
Prvi put se takmici u pro kategoriji zena modela. U WBPF federaciji ovo je prvo pro takmicenje sa velikim novcanim nagradama gde se Jelena nasla u drustvu najlepsih dama na celom takmicenju.
“ Motivisana sam dosadasnjim uspehom da nastavim dalje sa takmicenjima i radom veoma strucnog tima. Vidim sebe kao evropsku i svetsku sampionku, jer uz ovako dobar tim i ljude koji me podrzavaju nema granica. Uspela sam uz sve obaveze i finansijsku situaciju da uklopim i ovaj sport. Jer sve se moze kad se hoce. Iskustvo koje sam stekla mi znaci puno za dalje pripreme ali i u zivotu uopste. Potrebno je biti jak i ne plasiti se da stanes na crtu najboljima. Ako padnes ustani i nastavi dalje. “
 Ukoliko želite da postanete 3F model i postignete odličan fascinirajući izgled tela na zdrav način do proleća, sada je pravo vreme da krenete. Možete se javiti na 0652320866 sms porukom putem vibera ili whatsapp-a

Leave a Reply