Ja sam Radić Danijela, službenik iz Jagodine. Želela bih ovu priču da podelim sa svima,a naročito sa onima koji su u začaranom krugu viška kilograma, da budem primer kako uz čeličnu volju i čvrst karakter za kratko vreme mogu da se oslobode životnog tereta uz stručnu pomoć i podršku 3F tima i dr Slavka Zeca.
Za dr Slavka Zeca saznala sam slučajno gledajući emisiju „Život priča“ u kojoj su Slavko i Miljana bili gosti. Ta emisija me je pokrenula i bila prekretnica u mom životu. Gledajući emisiju, jedna Slavkova reč mi se urezala duboko u pamćenje i ja sam rešila da tu čarobnu reč „PRECRTATI“ uvedem u svoj život. Precrtati sve negativno što te okružuje, sve negativno što ugrožava moje zdravlje. Sve to je bilo PRECRTANO. Na taj način, ja sam indirektno uz Slavkovu pomoć smršala 12 kilograma, ali dalje nisam mogla sama. Odlučila sam da kontaktiram Slavka jer sam bila sigurn DA MI ON MOŽE POMOĆI. Imala sam veliku podršku mojih ukućana i porodice što mi je bilo veoma važno. Kada sam se čula sa Slavkom, nakon prve rečenice osetila sam ogromnu pozitivnu energiju i to je bio taj vetar u leđa koji mi je bio potreban. U trenutku sam odlučila da krenem u program i to odmah. Rešena sam bila da program ispoštujem do maksimuma i uz dobru organizaciju i podršku, kilogrami su se topili, a moje opšte zdravstveno stanje se naglo popravilo. Energije sam imala na pretek a moje otekle i bolne noge splasle su posle četvrtog dana 3F ishrane. U prvom mesecu smršala sam 11 kilograma i započela novi život. Sa radošću sam spremala obroke za sebe i svoje ukućane. Od ranog jutra radile su „vesele mašine“: sokovnik, blender, secko koji su do tada sakupljali prašinu. Počela sam da uživam u životu na pravi način. Bila sam presrećna, vratio mi se osmeh na lice, imala sam osećaj da sam najjača na svetu. Teretana mi je veoma prijala i sada nestrpljivo očekujem svaki trening.
Za tri meseca saradnje sa Slavkom i 3F timom, smršala sam 28 kilograma, i onih 12 pre ulaska u program, ukupno 40, a pritom je moja krvna slika bila savršena, što mi je bilo vrlo važno, zapravo najbitnije. Godinama sam se mučila sa raznim dijetama, ali sam svaki put upadala u još gori pakao, tako da je ovo prava prilika da ja iz mog iskustva poručim svima koji žele da sačuvaju svoje zdravlje, da se prepuste stručnjacima 3F programa i dr Slavku Zecu.
Ja sam primer da je sve moguće. Mislila sam da sam beznadežan slučaj, ali mi je slavko dao Snagu i motiv kada mi je rekao da je moj problem rešiv 100%. Verovala sam mu tada na početku naše saradnje, a danas još više. Toliko mu verujem da smo i posle isteka programa nastavili saradnju. Zato jedno ogromno HVALA Slavku za moj drugi, lepši život.
Klikom na fotografiju možete listati uveličano.
Ukoliko želite da smršate možete se obratiti puem poruke na Viber ili WhatsApp na broj telefona +381652320866 Kažite mi koje su Vam ambicije, šta želite da postignete, a ostalo je naša briga. Za rezultate garantujemo ukoliko se pridržavate propisanog programa koji traje 2-3 meseca

Leave a Reply