Slavko Zec:
„Još jedan uspeh vam predstavljam i ponovo dokazujem svoje znanje kroz primere i dela. Poznato je da postoji mnogo onih koji samo pričaju, ali nikada nisu napravili rezultate. Najpre na sebi, a kasnije i na drugima. Ovim dokazujem da kroz svoje umeće širim pozitivne stvari, jer sam dosta ljudi ubacio u sistem zdravlja i sporta. I mnoge sam okrenuo od ne zdravog načina življenja, gde ni oni nisu znali da su i sami bili u toj opasnoj zoni, a kada su probali nešto sasvim drugačije, odmah su upoznali zapravo sebe i svoje loše navike na sasvim drugačiji i svesniji način. Tada zapravo sve i počinje da se menja. Nema promene dok se ne dodje do tog iskustva i kaže:“E to je to!“. Sve ostalo služi kao informacija i ne vodi promeni.

U ovom članku predstaviću svoju devojku Miljanu Stanojković, a odmah vam predstavljam i nesvakidašnji program koji je najbolji za ženski pol.

Kako je sve počelo?

Kada sam i sam rešio da se vratim u svoju formu pričao sam joj o ovom našem fitness sportu, pravilnoj ishrani, pokazivao sam joj razne video snimke, fotografije itd. Počeo sam da treniram, posle duže pauze, gde je ona pratila moje treninge (jer po njenim rečima joj je svaka novina, pa i ta- bila zanimljiva). Uopšte nisam postupao po tom osnovu nagovaranja „Hajde da treniraš samnom, hajde, hajde…“, već sam čekao da u njoj sazri volja, jer „Volja je želja dovoljnog intenziteta da bi se pretvorila u akciju„… Upravo to se i dogodilo. Da je ona sama ukazala želju da počne da trenira. Trenirala je po mom sistemu za početnike, a taj trening je trajao maksimalno 20-30min, i tako se treniralo 3 puta nedeljno. Odmah smo uveli i ishranu koja je bila sasvim suprotna od njene dotadašnje, gde je videla odmah da se i bolje oseća, kako joj masno tkivo spada, koje smo merili u odredjenim vremenskim periodima raznim mernim instrumentima. Sinhronizacija sistema ishrane sa posebnim sistemom treninga je neophodna kako bi se postigli ovakvi rezultati. Poznato je da kod nas nema šablona, jer svaki organizam je drugačiji i shodno tome i uzimanjem raznih podataka od osobe sa kojom želimo napraviti izvanredne rezultate (bilo da su estetske prirode ili zdravstvene)… Dosta čitalaca mi je pisalo: “ Hajde napiši već jednom taj program, pa da i mi radimo to!“, medjutim to je mač sa dve oštrice, jer navodim ponovo da kod nas nije šablonski princip sastavljanja programa i svaki organizam je drugčiji. To sve zavisi od stepena utreniranosti, trenutnog zdravsvenog stanja, obima, procenta masnog tkiva, vode, mišićne mase, ambicija, zatim poznavanje izvodjenja odredjenih vežbi koje opet ni za svakog ne mogu biti baš te, već to ide na osnovu trenutnog oblika i izgleda. Ako na primer nekom fali zadnji deo ramena u odnosu na druge delove tela, listovi ili naprimer gluteus, onda se sistem sklapa strikno po tom osnovu…itd, iz tog razloga mi postupamo na ovakav način. A ako ste i vi zainteresovani, javite se putem e-maila 3f@3f.rs ili sms porukom na broj 065/232-0866 i tada započinjemo korak po korak.“

Gotov rezultat koji je vidan, a tiče se estetike tela i odličnog zdravstvenog stanja je odskočna daska za niz drugih mogućih rezulatata kojim treba težiti!
www.3f.rs

-Poznanstva sa raznim poznatim ličnostima

 

 

 

 

 

www.3f.rs

-Sa uspešnim ljudima u raznim drugim oblastima

 

 

 

 

 

Rudy & Voicu wbpf-Razne poslovne šanse i prilike

www.3f.rs

 

www.3f.rswww.3f.rs

www.3f.rs-Pojavljivanja u medijima

-Druženja, zanimljive proslave, Vip žurke itd.

Šta je zapravo 3F model?
-Do 3F modela nije jednostavno doći! Prvo, prijavljene devojke se testiraju koliko su uporne. Nakon započetih treninga može osoba da napreduje ili jednostavno traži razna opravdanja zašto se ne pridržava saveta i uputstava pa i odustane. Miljana je bila ta koja je nastavila!
3F model je spoj fotomodela i fitness modela. Izgled se traži za fitness modela (nikako nesme biti izgled muškobanjast, već strogo ženstven i ta granica se nesme preći), a fotomodeli se inače fotografišu… E sada, postoje modni kreatori koji dizajniraju raznu odeću i obuću a da to fotomodeli ili manekenke nose, gde se zapravo vidi da je bitnija ta garderoba jer se njoj više daje na značaju, a kod nas je suprotno od tog modnog sveta. Jer mi dajemo osobi telo i na naš način kroz posebne sisteme ishrane i treninga, savetima, pshološki utičemo na jačanje njihovog karaktera i izdržljvoisti, disciplinovanosti itd. Mi reklamiramo fotografisanjem i fotografijama šta smo izvajali- gde je nama osoba na prvom mestu. To je naša moda i to su zapravo 3F modeli koji imaju zadatak da plene svojim izgledom i da se mnoge devojke ugledaju i osvrnu takodje istom a to je zdrav način života, trening, ishrana i opet fotografisanje koje radim isključivo ja.
Najbolje osobe vodimo na takmičenja u toj kategoriji. 3F modeli su na višoj klasi od fotomodela i fitness modela zbog toga što 3F modeli mogu da se, kad trebaju i fotografišu kao fotomodeli i da se takmiče kao fitness modeli na raznim takmičenjima, pa se one tretiraju sportiskinjama, što zapravo i jesu. Taj sklop imamo samo mi u Srbiji. Osim toga 3F modeli bolje fizički izgledaju od fotomodela, jer se one za razliku od fotomodela pridržavaju naših sistema ishrane i treninga. Naravno čast izuzecima, jer ima i fotomodela koji se bave sportom, ali takvih je jako malo.

www.3f.rs

Miljana Stanojković:
„Kao što je Slavko već napomenuo, upoznavajući svet fitnesa kraj njega, uvidela sam koliko sam zapravo vodila nezdrav način života, žurila, kasnila u završavanju obaveza, bila pod stresom, nezdravo jela…a o treninzima nisam ni pomišljala…
Po karaketeru sam takva da volim da istražujem, upoznajem nešto novo, pa tim što sam poželela da treniram i počnem zdravije tj. drugačije da se hranim od većine…začudila sam se jako brzim rezultatima. Pre svega, postala sam vedrija, lakše sam se osećala a ne tromo i lenjo kao ranije… Počela sam da pravim planove u glavi i lepo se organizovala tako da sam sve što sam poželela i postizala. Da idem na predavanja, da treniram, da jedem i da se družim. Sa dosta kolega i drugarica sam pričala na tu temu- kako sve postići?!! Uvek su mi nalazili razloge i pričali da je nemoguće. Rekla sam im ako ne veruju u mene, u to što me vide pored sebe kakva sam- neka krenu da treniraju samnom. A pri tome, svi stoje da nema osobe koja ne želi da se lepo oseća u sopstvenoj koži! Time sam uvidela da zapravo ta volja koju onu imaju nije dovoljno jaka. Svako mora imati cilj pred sobom, i znati zašto to rade a da istraju u tome do kraja. Kod mene je bio taj slučaj jer mi se na prvom mestu zdravstveno stanje poboljšalo, a zatim sam počela i sve ispite u roku da dajem. Imala sam vremena apsolutno za sve. Zato kada čujem nekoga da to ne može, znači da nema dovoljno volje i da je zadovoljan tim trenutnim stanjem-pošto ne znaju za bolje. A kada uvidite da vam je ono osnovno „na mestu“, onda se klupko samo razvija. Onda krenu i poslovna angažovanja, i razna partnerska upoznavanja, i druženja i putovanja.
Eto, mogu slobodno da kažem da sam prezadovoljna sistemom u koji me je Slavko uveo, jer je naravno iz priloženog urodilo plodom! Za samo 3-4 nepuna meseca uspela sam da se plasiram i u finale na Grand Prix-u (link sa nastupa u WBPF federaciji: http://www.3f.rs/vesti/vratili-smo-se-u-srbiju-sa-titulama-_131.html ) i da stojim rame uz rame sa najlepše izvajanim devojkama u ovom sportu.
Ovim što sam postigla, uz pomoć Slavka i savete desetostrukog šampiona Sveta u fitnesu i bodibildingu- Petra Čelika, naravno i uz ogromnu podršku mojih najbližih, rešila sam da nastavim da vodim računa o svom zdravlju i izgledu. A sve ostalo će doći samo od sebe!
I znajte… 3F model je lako biti! Samo verujte u sebe, imajte cilj i budite uporni! Rezultati će uveliko biti vidljivi…“

Leave a Reply