V eć 15 godina testiram 3F program na kome sam radio i naučna ispitivanja. Rešio sam pre nego što pokrenem ovu ideju, da prvo na sebi postignem rezultate, jer mi tako neće biti potrebna pravdanja i dokazivanja da li ja stvarno umem da vrlo brzo doteram svačije telo do savršenstva.

www.3f.rs

www.3f.rs

Ubrzo sam postao i prvak Sveta u fitnesu 2013. godine, zatim sam poželeo da svoje znanje primenim i na nekog ko će mi za početak najviše verovati, a to je Miljana Stanojković- moja verenica, koja je takodje postala prvakinja Sveta u fitnesu 2013.

www.3f.rs

Pogledajte razliku za svega nekoliko meseci

Koga zanima detaljnije može da pretraži na google-u i videćete da su svi mediji pisali o našem uspehu!

www.3f.rs

www.3f.rs

Pogledajte  reference gde postoje fotografije, sertifikati, diplome i razna priznanja

Sledeći korak mi je bila šou emisija na tv B92: „Moja kuhinja moja pravila“ gde smo nas dvoje prikazali naš stil kuvanja i pripremanja zdrave hrane, ali na 3F način. Tu zaista počinje početak našeg 3F-a

www.3f.rs

Sada kada smo postali, ja predsednik Svetske federacije u fitnesu i bodibildingu, a Miljana Generalni Sekretar u WBPF za Srbiju, i dobili visoku funkciju od gospodina Datuk Paul Chua-e, moji ciljevi su vidno za mene postali sve bliži i bliži. Ideje su mi se radjale, a horizonti širili…Mnogo je tu uloženo, truda, rada, padova i strpljenja da bi uopšte došao na mogućnost da započnem nešto sasvim novo, a to je da masovno uvećavam brojnost 3F članova našeg kluba „3F“ i tako stvaram ceo tim sportista! I uvek napominjem, meni ne trebaju gotovi takmičari, već oni koje ćemo mi da spremamo, oni koji su tek počeli da treniraju ili koji tek razmišljaju o tome! Nisu mi potrebni fitnes treneri, ja ću ih obučiti i dobiće licencu 3F trenera! Dokument sa potpisom Datuk Paul Chua-e.

Dokument WBPF

Cilj je zaista veoma velik, a to je da naši 3F modeli budu spremani za velika medjunarodna, internacionalna i Svetska prvenstva i tu treba da pobedjuju!

Sada pošto više nema sumnje, potrebne su nam vrlo karakterne osobe, koje će biti disciplinovane i koje će nastupati kao 3F modeli u vrlo moćnoj federaciji koja za sada broji i preko 137 zemalja!

www.wbpfserbia.rs

Tv B92

Tu počinju da se razvijaju razni putevi, ali ovde više ne želim da otkrivam tajnu. A što je sigurno, obećavam, da ću svakom prijavljenom budućem 3F modelu detaljno ispričati i objasniti o čemu je zapravo reč. Nakon čega će svako imati šansu da prihvati saradnju ili odustane!

Ovo je poziv za sve fotogenične osobe, bilo da su momci ili devojke, važno je da poseduju lepu gradju tela, dok trenutni fizički izgled tela nije uopše bitan, jer se mi svakako bavimo ulepšavanjem tela. Tako da osoba može biti i mršava i gojazna i vitka, mi ćemo je preoblikovati na najbolji mogući način!

Još jedna stvar koju želim da napomenem je da što se tiče devojaka, negovaćemo njihovo telo na ženstven način i tu nema muškobanjastog izgleda, a to je jako važno, jer ni sam kao ni većina devojaka ne voli baš takav muški izgled. Tako da se ne brinete oko toga! Trenutno u mojoj agenciji „Rabbit“ ima preko 30 lepih 3F modela koji takodje rade na istom cilju! Svako od njih može da vam potvrdi istinu o kojoj vam sada govorim!

Postoje dokumenti, fotografije, video snimci koji dokazuju kvalitet našeg rada!

www.wbpfserbia.rs

Ovako je bilo svečano otvaranje takmičenja koje smo mi organizovali

Ukratko o programu…

Treniraćete za početak 2-3 puta nedeljno po 20 minuta, hranićete se najzdravije moguće, bez i jednog vitamina iz apoteke, dakle sve vitamine i minerale unosićete iz prirodnih namirnica odabranih striktno za vaš organizam, nećete kupovati apsolutno nikakav suplement, jer vam to ni ne treba, i moćićete da i bez toga budete bolji od svakog ko to koristi. To znači da nećete trošiti ni mnogo novca. Vaš budžet za ovakav sistem ishrane neće prelaziti više od 300dinara dnevno, dakle ako bi neko kupio npr. pljeskavicu ili picu, vi za taj isti novac možete da se hranite ceo dan i to u 5 obroka još sa zdravim napicima. Naravno, imaćete i neke odredjene dane i pauzu gde ćete moći da uživate u hrani po vašem slobodnom izboru. Već za mesec dana upotrebe 3F programa videćete svoje prve fascinantne napretke, za 2 meseca će primećivati vaši najbliži, a već za 3 mseca će se okretati za vama na ulici i to mogu da garantujem! Za 4-5 meseci se nećete stideti stati rame uz rame sa najlepše gradjenim osobama na najvećim medjunarodnim takmičenjima u kategoriji fizik model ili u prevodu fitness model, a posle 6 meseci staćete prvim korakom na put do pobede na najozbiljnijim i vrlo visokim takmičenjima u fitnesu, i idete na samu pobedu!

www.wbpfserbia.rs

Visoko kotiran i ženstven izgled Jelene Djukić

Tada dolazi zarada, angažovanja za sve moguće reklame, spotove, filmove, fotografisanja itd, ovim marketing planom i 3F programom pravimo vrlo jak tim i najbolje osobe, kao i najvrednije dobiće vrlo visoke nagrade, kao i razne šanse, prilike a i satisfakciju i visoko kotiranje od strane publike.

To bi bile ukratko i naše obaveze prema vama koji se prijavite i prihvatite saradnju. Naravno, svaki mesec dobijali bi 3F program u vrednosti od 200€, nakon 3 meseca ako se pokažete kao odličan, vredan model dobićete PRO BOOK u vrednosti od 500€ kao što je ovog meseca dobio Mišel Lozanić i Jelena Djukić koji sada putuju u Indiju na prvenstvo Sveta! To je upravo i dokaz ovog ovolikog teksta, da je sve to ono što i vas očekuje, naravno tu će ići i još 3F modela.

www.3f.rs

Šta sve 3F može pogledajte klikom na fotografiju! Mišel piše istinu o 3F-u

Dobijaćete velike reklame i marketing od strane 3F-a, itd.. A vi plaćate samo 200€ članstvo i to u 4 mesečne rate i to je sav vaš učinak. Kroz 2 meseca će vam se povratiti sav ulog jer ćete dobiti i sistem zarade kroz odgovarajuća odvijanja marketinških poslova uz ni malo muke. Ko ne bude uspeo, a pri tom je obavio to što smo dali instrukcije- vratićemo mu uložen novac za upis!!!

Sve u svemu, bićete mnogo zdraviji, ulažete svakako u vaše zdravlje, zaštitićete se od raznih drugih mogućih bolesti koje valdaju (jer imamo u programu i razne alternativne metode ishrane, čišćenja organizma itd). A i osećaćete se bolje zbog napredovanja,  jer ćete lepše izgledati i biti atraktivniji, ko je atraktivan svakako ima više šansi, uvek je bilo i biće, a na nama je da vam omogućimo sve ono što je potrebno a navedeno, da bi došli do cilja o kome ćemo popričati još detaljnije lično!

Dragi budući modeli, sada vam je šansa da se pokrenete, i da se prijavite!

Mišel Lozanić postao i vice šampion Sveta uz 3F program!

www.3f.rs

www.3f.rs

 

Jelena Djukić ušla u top 5 najlepše gradjenih devojaka na Svetu!                                                                                         

www.wbpfserbia.rs

www.wbpfserbia.rs

Detaljnije o njihovim uspesima sa Svetskog prvenstva možete pogledati klikom na dugme

Kliknite ovde

Leave a Reply