„Pre tri-četiri godine bila sam radnik jedne pekare, inače sam i majka devetogodišnje devojčice.

Na predlog Slavka Zeca sam došla da se fotografišem za 3F bikini kalendare i tada nisam prošla u uži izbor. Nakon godinu dana Slavko me je opet pozvao i fotografisala sam se, gde sam prošla i na njegov predlog sam počela da treniram u teretani.

Ivana Janačković2

A ubrzo je došlo moje prvo takmičenje koje je bilo u Pančevu, gde sam osvojila treće mesto. Nakon toga bio je Kup Beograda- osvojila sam drugo mesto i nastavila sam da treniram i da se hranim po Slavkovom 3F programu. Sledeće godine me je Slavko spremao za „Grand Open Prix“ u Budaorsu, gde sam osvojila treće mesto. Trenirala sam, radila u pekari na jakoj dijeti, a dete kući. Bilo je teško i naporno ali se isplatilo!! 😀 Takmičenja su se samo nizala… „Fit Parada“ u Madjarskoj, pa takmičenje u Austrij- “ WBPF Austria Cup“, pa kvalifikacije za Svetsko prvenstvo u Novom Sadu- gde sam osvojila drugo mesto i kvalifikovala se da putujem sa 3F timom za Indiju, ali na žalost zbog finansijskih razloga i zato što mi Opstina Odžaci nije izašla u susret, nisam mogla da odem na to Svetsko..

Ja nisam odustajala iako mi je teško palo posle svega, uloženog i rada i truda.

Ivana Janačković3

Onda sam izašla na još jedno takmičenje, Kup Austrije. I život mi se totalno promenio!!!

Sada živim od fitnesa, na osnovu zavidnih svih ovih rezultata, imam i svoju teretanu u kojoj radim, ispunjena sam i srećna. Moj san se ostvario!! Svi me poznaju, gde god da odem, svuda se već čulo za mene.. Odradila sam dosta pro bukova sa Slavkom, moje fotografije su se pojavljivale na posterima, flajerima, bilbordima, gostovala sam i na TV „K25″… Dobar osećaj, moram da priznam ? A planovi su veliki, ima još mnogo stvari koje tek predstoje, koje ćete i sami videti ako pratite moj rad… ???„-govori Ivana Janačković za 3F

 

Ivana Janačković1

Ivana Janačković

Leave a Reply