Pogledajte video snimak

Pre nekoliko meseci na TV-u sam pogledala emiju “Zivot prica” u kojoj su gostovali Slavko I Miljana Zec. Odusevila me je njihova prica koja je bila preemotivna. Mlada devojka koja se razbolela od teske i naizgled, neizlecive bolesti i njen momak,sadasnji suprug, koji je iz velike ljubavi prema njoj uspeo da joj spase zivot.

Zahvaljujuci vise od 15 godina iskustva i rada sa pacijentima o zdravoj ishrani i zdravom nacinu zivota, dr Slavko Zec je uspeo da od slabusne i tesko bolesne devojka, sa metastazama na plucama, za nepunih godinu dana napravi od nje, ne samo zdravu osobu vec i svetskog prvaka u zenskom fitnesu.

Kao neko koga je oduvek privlacio zdrav zivot baziran na zdravoj ishranu i treninzima ni jednog trenutka se nisam dvoumila da kontaktiram tog mladog i plemenitog coveka. Jednostavno poverovala sam mu.

U pocetku sam zelela samo da dobijem malo bolju formu i lepse misice a onda sam na Slavkog nagovor odlucila i da se takmicim. Postala sam 3F model i nakon samo dva meseca pripreme po 3F programu otisla na takmicenje.

Program se zasniva na proteinskoj ishrani i to prvenstveno na biljnim proteinima. Tek se na kraju priprema za takmicenje unose proteini zivotinjskog porekla. Ugljeni hidrati se gotovo totalano izbacuju do pred samo takmicenje. U toku priprema osecala sam se zaista fantasticno. Nisam bila gladna, imala sam puno energije a moje telo se za kratko vreme transformisalo. Po prvi put u zivotu dobila sam plocice na stomaku, lepo izvajane ruke, ledja, cela figura mi se predivno transformisala.

U jednom monentu sam cak htela I da odustanem od takmicenje jer sam smatrala da nisam dorasla tome, ali moram reci da je Slavko vise verovao u mene nego ja u samu sebe.

Internacionalni kup Austrije se odrzao 12.novembra u Becu, na kom je bilo ucesnika iz vise od 150 zemalja, kako iz Evrope tako i iz Afrike i Azije. Na tom takmicenju sam osvojila drugo mesto.

Iskreno to je za mene bio ogroman Ii zaista neocekivan uspeh. Pored lepo izvajane figure, sudije su ocenjivale zenstvenost, harizmu i lepotu generalno. Dobila sam puno jako lepih komplimenata kako od ostalih ucesnika na takmicenju tako i od samih sudija.

Sta jos da kazem, odusevljena sam ovim programom, rezultatima koje sam postigla, Slavkom i njegovom suprugom Miljanom jer zaista sve sto su obecali na pocetku su i ispunili.

Sada pocinjem pripreme za Evropsko takmicenje koje ce se odrzati na prolece a potom i za svetsko koje ce biti na jesen. Cilj mi je naravno da osvojim prvo mesto jer sada znam da ja to mogu J

Preporucila bih svim ljudima koji zele da ulazu u sebe, prvenstveno u svoje zdravlje i svoj lep izgled da se informisu, treniraju, promene navike u ishrani, da kontaktiraju Slavka ili mene licno jer im ovaj put moze doneti samo dobro, predivno iskustvo, podici samopouzdanje, poboljsati zdravlje, promeniti izgled i doneti mnogo pozitivne, dobre energije i druzenja.

Leave a Reply