1.Marko Mustafić

 

„Ja sam Marko Mustafić iz Niša i imam 25 godina. Završio sam dif, a radim kao programer u jednoj firmi (što iziskuje puno vremena za računarom).
Ranije sam se aktivno bavio sportom ali od kako sam počeo da radim, intenzitet treninga je sve više i više opadao.
To me je dovelo do 89kg što više nisam mogao da podnesem i rešio da nešto promenim kod sebe.
Čvrsto sam odlučio da ću menjati nešto kod sebe i tim povodom se obratio Miljani Stanojković za pomoć.
Ja, kao što sam rekao, studirao sam dif i imam predstavu o ishrani i treninzima ali sam hteo da probam nešto novo i uverim se da li drugi program radi na meni.
Miljana i ja smo počeli sa radom 20.01.2016. I to sve on line. Ja sam trenirao u teretani koja je meni odgovarala i pratio uputstva. Kada i koliko puta da treniram i koje obroke da uzimam. U početku mi je najteže bilo da izbacim slatko jer sam jeo eurokrem pa preko toga krem bananice 🙂 ali je olakšavajuća okolnost bila ta što ne moram da izbacim skroz slatko, što sam imao taj jedan dan nedeljno kad sam mogao sve da jedem (osećaj je kao da mi je svake nedelje rodjendan 🙂 ). Prve 2 nedelje je bilo teško, svi oko mene jedu sve što požele, a ja jedem iz svojih činijica koje sam nosio svuda sa sobom. Nakon toga sam shvatio da je hrana samo „gorivo“ za naš organizam, i ako već pazimo koje gorivo sipamo u naš auto zašto ne bismo pazili koje „gorivo“ unosimo u svoj organizam? I onda je krenulo sve uzbrdo, više nisam bio željan svega i svačega, taj dan u nedelji je sve brže dolazio, i dok sam trepnuo, video sam ogroman napredak. Uz 3F program ishrane i vežbanja sam za samo 2 meseca skinuo 10cm u obimu stomaka bez gladovanja, ali uz poštovanje svih instrukcija koje sam dobio.
Ovo su trenutno moji rezultati, ali ne i krajnji. Nastavljam dalje sa još jačom motivacijom i da ostvarim ono što sam zacrtao. A to je, da sam sada samo malo veći i bez masnog tkiva.“- kaže Marko za 3F

2.Marko Mustafić

3.Marko Mustafić

 

Pogledajte i Markove antropometrijske mere kako su se menjale iz nedelju u nedelju

4.antropometrija Marka Mustafića

Leave a Reply