Slavko je fotograf, vlasnik foto model i fitness model agencije, fitness trener i nutricionista, kao i šampion sveta u fitnesu.

Miljana, student građevine, svetski prvak u fitnesu, radila je brojne revije i kataloge.

Upoznali su se kada se Miljana prijavila za konkurs za modele. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Miljana kaže da je zavolela kuvanje pored Slavka i da joj je on glavna inspiracija za kuvanje.

U četrnaestoj epizodi popularnog kulinarskog takmičenja „Moja kuhinja, moja pravila“ koja će se emitovati u četvrtak-večeras, 20.marata u 21:30 časova na televiziji B92, upoznaćemo nove takmičare, Slavka Zeca i Miljanu Stanojković, fitness par iz Novog Sada.

Miljana i Slavko, zaljubljeni par, smatraju da jelo bez belog luka ne može biti dobro jelo. Trude se da hrana bude zdrava i dobro uklopljena. Oni jedu samo ono što je zdravo i organizmu potrebno. Da li će se kod njih „dobro jesti baš“ videćemo u sledećoj epizodi. Slavko je svestrana ličnost. On je fotograf, fitness model, trener,nutricionista i šampion sveta u fitnessu. Miljana, student gradjevine, svetski prvak u fitnessu, radila je brojne revije, kataloge. Upoznali su se kada se Miljana prijavila na konkurs za modele. Kažu da je to bila ljubav na prvi pogled. Miljana kaže da je kuvanje zavolela pored Slavka i da joj je on glavna inspiracija.

S obzirom da se njihova hrana bazira isključivo na zdravim jelima, smatraju da će time, što će mnoge ljude upoznati sa njihovim receptima, pokazati da zdrava hrana može biti ukusna i vrlo raznolika. U kuhinji su miran par, a glavnu reč vodi Slavko.

 

Leave a Reply

WhatsApp chat