Povodom Svetske pobede u fitnessu Miljana Stanojković i Slavko Zec su srdačno dočekani u svečanoj sali Opštine Bačka Palanka, od strane predsednika Opštine Aleksandra Djedovca.

Predsednik opštine Aleksandar Djedovac je pokazao da je čovek širokih shvatanja i vidika, čovek koji je vredan svake pohvale, zbog podrške koju je dao Miljani Stanojković i Slavku Zecu povodom odlaska na takmičenje na prvenstvo Sveta u fitnessu.

Aleksandar Djedovac je dostojan svog položaja i opravdava svaku reč koju je obećao.
Ovim gestom što možete videti sa video snimka klikom na link: http://www.3f.rs/video/najnoviji-video_22/
jasno se vidi da predsednik Opštine direktno utiče da se razvije sport fitness u Opštini BP i podržava i uvažava svaku pobedu i uspeh, bilo ko da je napravi i bilo u kom sportu na čemu mu čestita i zahvaljuje se Slavko Zec!

Opravdali smo naše uspehe pred ljudima koji su nam verovali i podržali nas, pogotovo nam je drago što Aleksandar Djedovac doživljava naš uspeh kao i svoj, što ovaj naš zajednički uspeh podiže na viši novo! Hvala mu zbog toga i u budućnosti ćemo se truditi da naše rezultate poboljšavamo i razvijamo sport fitness u Opštini Bačka Palanka i šire, pa tako delujemo na poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja kod mnogih!“ – Navode Slavko Zec i Miljana Stanojković – Svetski prvaci u fitnessu u kategoriji Fitness model.

„Unećemo svežinu u Bačku Palanku , a i povezujemo polako sever i jug.“ – govori Nišlijka Miljana u Bačkoj Palanci gospodinu Djedovcu.
Glupost je ne pomoći mladim ljudima da uspeju u sportu, jer sportisti nam pre svega otvaraju razna vrata pored ostalog… Nije lako biti prvi u opštini, a kamoli u Svetu, možete misliti… Svaka čast što su Miljana i Slavko došli i Bačku Palanku i odazvali se mom pozivu, čast mi je stojati pored ovako uspešnih ljudi. I naredni put pomoćemo bar onoliko koliko možemo i podržaćemo sport fitness u Bačkoj palanci.“ – Rekao je Aleksandar Djedovac.
U znak dobrodošlice Aleksandar je Slavku i Miljani uručio priznaja i male poklone za uspomenu!

Leave a Reply