Tražim 3 devojke željne uspeha koje će moj recept uspeha testirati i dokazati u praksi!
Znam kako da oblikujem Vaše telo po Vašim željama, na prirodan i zdrav način, uz pomoć fitness programa u koji je uključena i specijalna ishrana.

Dobijate besplatno program od agencije „Rabbit“ kao test da vidimo da li Vi možete to da ispratite.
Taj program je kod nas 200€, ali ga Vi dobijate besplatno! Ukoliko položite test, dobićete svaki naredni mesec besplatno naveden program u istoj vrednosti!
To je naš ulog za Vas. A Vaš ulog je da se upišete u agenciju „Rabbit“ kako bi sve to dobili i bili naš član i model.
Upis je 200€ i može se plaćati čak i u 4 mesečne rate (4 rate po 50€).

☆ Sastanak ćemo Vam zakazati ako nam potvrdite da želite da saradjujemo i ako prihvatate ponudu i naše uslove saradnje!
Ukoliko ste previše udaljeni od Novog Sada, ako se radi o drugoj zemlji, tada radimo online sastanak preko skype-a i slobodno možete da dodate adresu: slavko-zec

Kada dodjete na sastanak mi vršimo merenje (antropometriju), a možete to da uradite i sami po našim uputstvima koje možete potražiti od nas. Potpisujete ugovor i tada ste zvanično naš model. Tražićemo od Vas podatke na osnovu kojih Vam pravimo programe striktno za Vaš organizam.
Vi možete trenirati gde god želite, ne morate da budete iz Novog Sada (jer sastanci, ponovna merenja i slikanja se vrše jednom u dva meseca od prilike). Taj dan obično bude za vikend i mi Vam javimo 7 dana ranije zbog organizacije. Ukoliko ste iz druge zemlje ovaj segmet takodje funkcioniše besprekorno kvalitetno, tako da vas to ne obeshrabri. Verujte, program je toliko razvijen da ćemo se o ovom, a i svakom navedenom segmentu svakako sve dogovoriti i pronaći rešenje…

Kada uvidimo da se trudite i da napredujete, javljate se, pitate, interesujete se i da ste sa nama u toku, mi smatramo da smo dobili „onu našu pravu osobu u koju treba da uložimo i pomognemo joj„.
Onda Vas mi počinjemo reklamirati! Predstavićemo Vas na dva sajta www.rabbitagency.rs i www.3f.rs zatim dobićete PRO BOOK od 500€ besplatno, vodimo Vas na TV gostovanja, fotografisaćemo Vas za naslovnice, vodićemo Vas na takmičenja itd. Cilj je da od takvih upornih osoba koje se pokažu po našim zahtevima kvalitetno napravimo poznate ličnosti. Tada će se javljati klijenti, kompanije za saradnju.
Uz našu reklamu i obostrani trud imaćete takvo telo kakvo se retko vidja i koje će Vam pomoći da odskočite zbog te atraktivnosti, ženstvenosti, vitkosti, zgodnoće i izvajanosti.. .A što je najbitnije bićete zadovoljni, zdravi, osećaćete se lepo u sopstvenoj koži. Imaćete mnogo optimizma i samopouzdanja!
Ukoliko ste zainteresovani pustite sms poruku na: 065/232-0866 da zakažete Vaš sastanak i tada ćete moći da se upišete kod nas. Ne zaboravite u sms poruci da upišete puno Vaše ime i prezime, datum rodjenja, e-mail i mesto odakle ste.
Tog momenta dobićete i specijalni link za prijavu i za izradu 3F programa striktno za vas!

Slobodno postavite razna pitanja, odmah ćete dobiti precizne odgovore.
U svakom slučaju možete pitati i lično pozivom na dat broj telefona ukoliko Vam je to jednostavnije.
Pogledajte jedan od mojih rezultata na reklamnom plakatu ispod…
Želite li da pročitate kako je to teklo kod Miljane Stanojković- devojke sa plakata?

Molimo vas pogledajte članak klikom na link:

http://3f.rs/zanimljiva-prica-uspesi-miljane-stanojkovic/

Važno!
Ukoliko ne želite da budete 3F model i bavite se ovim što smo naveli iznad, nego želite da vam pomognemo da dobijete baš onakvu liniju po vašim ambicijama i željama, takodje se prijavite! Napomenite samo da želite da budete klijent, a ne model.
Tu se malo menjaju uslovi, a to ćemo vam već sve reći putem telefona kada bude tekao razgovor.
Takodje, ako želite da popravite vaše zdravstveno stanje ili možda da dobjete na mišićnoj masi, definiciji itd. na usluzi smo vam!

WWW.3F.RS

 

Prijavljujem se da postanem korisnik 3F programa

Leave a Reply