Djukić Jelena (19), pored toga što je student fakulteta za sport, i trenira odbojku, ona se bavi i fitnesom. Januara meseca se prijavila da bude 3F model sa ciljem da bude još zdravija i zadovoljnija svojom linijom. Treninzi sa nadzorom Slavka Zeca su krenuli laganim tempom kao i sa ishranom. Kada su njenom upornošću, prvaci Sveta u fitnesu Slavko Zec i Miljana Stanojković, videli njen talenat i kvalitet da zaista od nje može nešto biti u budućnosti- predložili su joj da se priprema za svoje prvo takmičenje u Bačkoj Topoli 19.04.2014. Iznenadivši se tome, Jelena je rado prihvatila „izazov“ i krenula da sluša savete po 3F programu. Profesionalno je počela fitnesom da se bavi marta meseca 2014. godine, gde je već na svom prvom nastupu zauzela 4. mesto na Kupu Vojvodine. Zatim se želja i volja za uspehom povećala. A onda su i krenula takmičenja da se redjaju a titule poboljšavaju. Njen najveći postignut uspeh do sada je na kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje će biti od 4-10. decembra u Indiji u Mumbajiu.

Ova mlada devojka sa itekakvom perspektivom, 02.11.2014. na kvalifikacijama „3F INTERNATIONAL MULTI SPORTS“ u Women´s Model Physique up to 170cm kategoriji, zauzela je 1. mesto kao i u apsolutoj kategoriji svih visina u Women´s Model Physique. Ponela je titulu najlepše gradjene fitnes devojke i time se kvalifikovala da predstavlja svoju zemlju Srbiju na Svetskom prvenstvu u Indiji.

Jelena dodaje: “ Ja sam prezadovoljna i presrećna i jako zahvalna Miljani i Slavku sto su se ovoliko zalagali za mene i što se i dalje zalažu!! A ovo je uspeh celog 3F tima, ne samo moj i biće još naših uspeha-JER NAŠE VREME TEK DOLAZI!“

Ovim putem, podržimo je i dajmo joj punu podršku da ode na Svetsko prvenstvo u Mumbaji!

Apel svim kompanijama koje bi mogle da pomognu ovoj mladoj i perspektivnoj devojci da osvoji Svet i pokaže šta Srbija ima. Neka se zavijori srpska zastava sa njenim blistavim osmehom!

Leave a Reply