(Pogledjte ispod naš dosadašnji rad koji smo radili)

* Ukoliko želite da vam mi radimo KALENDARE po vašim željama, vašim ili našim idejama, a na naš način, sa našim ili vašim modelima, kontaktirajte nas odmah klikom na link: http://www.rabbit-agency.com/new/kontakt/

* Predlog za vas:
Kada nas kontaktirate preko sajta, obavezno tada pošaljite sms poruku na 065/232-0866 Slavko Zec (ne zaboravite da napišete svoje puno ime i prezime i ime kompanije, kao i mesto gde se kompanija nalazi. Ako se javljate iz inostranstva obavezno dodajte pozivni broj za Srbiju (+381) umesto broja (0) ), tako ćete brže dobiti odgovor i detaljnije informacije vezane za ovu uslugu. Bitno je zakazati fotografisanje od februara meseca 2013. do najkasnije maja 2013. za vaše kalendare, zbog potrebne kampanje, i obima posla, kako bi dobili od nas gotov proizvod do krajaj avgusta meseca, pa i ranije, ukoliko za to bude bilo potrebe! U svakom slučaju možete i otkupiti naš „3F“ kalendar po komadu ili na veliko, već ovaj koji je izložen, ili naredni koji smo uradili godinu dana unapred, a koji nije još objavljen.
Cenovnik sklapamo u zavisnosti od vaših prohteva i težine obima posla… Prva saradnja je uvek mnogo povoljnija i na popustu je. Cena izloženog kalendara za 2013.-tu godinu je 15€. Ako želite kupiti više kalendara (na veliko) cenu sklapamo lično po dogovoru. Takodje, reklama vaše firme će ići na ono mesto gde vi to budete želeli(obično ise na produženoj podlozi ispod svih 12 meseci, pa se tu doštampaju detalji, logo vaše firme i drugi podaci).

WWW.3F.RS

 

Leave a Reply