3F (Fitness, Food, Fashion) je nagradio ovaj put 3F modele Jelenu Djukić i Mišela Lozanića sa besplatnim PRO BOOKOM u vrednosti od po 500€. Po već koji put 3F se trudi da na sve načine pomogne i izreklamira svoje 3F modele, ali najupornije, koji po svim karakteristikama zadovoljavaju kriterjume „Rabbit“ agencije i 3F-a, a i zaslužuju svaku podršku, razumevanje i pomoć…

Jelena Djukić je pre nepunih 10 meseci ušla u 3F tim, a Mišel Lozanć od pre nepunih 2 meseca, pa se jasno vidi šta se sve može postići, a i dobiti uz 3F.  Uskoro ćete imati priliku da pogledate i fotografije, kao i kratak intervju o njihovim rezultatima koristeći 3F program.

Jelena i Mišel idu i na prvenstvo Sveta koje će se održati u Indiji u Mumbaiju od 04.12. 2014. do 10.12. 2014. njihova forma kao što i sami vidite je na vrlo visokom nivou, stim da se uzima u obzir da im je ostalo još 6-7 dana za pripreme. Njih dvoje će postići još bolju formu u to će nas i uveriti obećali su danas, u šta ni ne sumnjamo.

Ostale fotografije ćete imati prilike da vidite uskoro.

Mišel i Jelena su jedni od najvrednijih i najuspešnijih 3F modela, pa su zbog tog privilegovani i zaslužni su velikih pohvala od strane 3F-a. 3F Tim ima još mnogo 3F modela, koji čekaju na svoj red za fotografisanja, tako da ovim najavljujemo dosta lepih fotografija, 3F modela, kao i zajedničkih uspeha. Najbitnije je širiti pozitivnu energiju, zdravlje, sport i uživati u fotografijama  lepo izvajanih tela tj. naših takmičara iz Srbije!

Svi koji su zainteresovani da se priključe 3F-u i da postanu 3F modeli neka se odazovu na našu već aktivnu akciju, a upitnik smo ostavili ispod.

Sve nove 3F modele spremaćemo od sada za proleće i leto!

Ostale naše ponude možete pogledati klikom na dugme!

Vaš lični online trener i nutricionista

 

Prijava za seminar

Leave a Reply