(klikom na reklamni plakat ispod pogledjte ostale PRO BOOKOVE koje smo radili našim klijentima)

* Ukoliko želite i vi da obezbedite vašem detetu PRO BOOK za vaše lične potrebe ili uspomenu, kontaktirajte nas odmah klikom na link: http://www.rabbit-agency.com/new/kontakt/

* Predlog za vas:

Kada popunite polja na linku „Kontakt“ preko sajta, obavezno tada pošaljite sms poruku na 065/232-0866 Slavko Zec (ne zaboravite da napišete svoje puno ime i prezime), tako ćete brže dobiti odgovor i detaljnije informacije vezane za izradu PRO BOOKA za vaše dete.

ČEMU MOŽE POSLUŽITI BOOK, PORED TOGA ŠTO STE REŠILI DA IMATE LEPU USPOMENU ILI POKLON ZA RODJENDAN?

* Ukoliko želite da se fotografije iz PRO BOOKA prodaju za razne reklamne varijante za razne kompanije, proizvode i slično, od čega možete dobiti zaradu po prodatim slikama, a u skladu dogovora koji ćete u tom slučaju obaviti sa nama takodje u prijavi možete napisati.

* Napomena:
Naša agencija “ Rabbit“ trenutno ne radi sa malim fotomodelima. Mali fotomodeli se ne angažuju za revije, ali svakako pored prodaje fotografija, fotografije će biti predstavljene na našem oficijalnom sajtu, pa se uvećava mogućnost da se ukaže potreba od strane druge kompanije ili fotografa za vašim detetom da se fotografiše za neke proizvode ili slično ukoliko vi to želite.

ŠTA SADRŽI BOOK?
Book sadrži od 10 – 20 profesionalnih fotografija, u zavisnosti od vrste book-a za koji se odlučite. Fotografije će biti upakovane u foto albume koji su posebno dizajnirani (tvrdokorični book).

NAPOMENA ZA DECU:
Rabbit“ se obavezuje da će se u svom radu i prilikom angažovanja člana Rabbit-a strogo pridržavati Konvencije o pravima deteta, koja je usvojena na 40. zasedanju Skupštine Ujedinjenih nacija 20.11.1989. godine, a koja je ratifikovana od strane naše zemlje.
Deci do 12 godina nije dozvoljeno šminkanje, a modeli stariji od 12 godina mogu angažovati šminkera i frizera u sopstvenoj režiji, ukoliko to nisu tražili od agencije “Rabbit”.Osobe koje nisu punoletne ne mogu se fotografisati u vešu, niti u bikiniju, sem ako fotografije nisu sportskog tipa, kao što je fitness gde se prikazuju elementi i slično.

CENOVNICI I OPIS ŠTA SADRŽE POJEDINI PAKETI:

BOOK – MALI PAKET/ 200 eura (dinarska protivvrednost)

„Book – Mali paket” sadrži:

-15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto album.
-Vi birate za vaše dete garderobu. Na fotografisanje je potrebno doći adekvatno pripremljen, sa dva ili tri kompleta garderobe, sa modnim detaljem (npr. kapa, šal, naočare, tašna, igračka i slično…) u zakazano vreme, u prostorije koje navede “Rabbit”.
-Dete ima mogućnost da od agencije “Rabbit” dobije i:
poseban enterijer u kome bi se obavilo fotografisanje, prezentacioni spot, što sve dodatno uvećava cenu izrade “booka – mali paket”.

BOOK – VELIKI PAKET / 500 eura (dinarska protivvrednost)

“Book – Veliki paket” sadrži:

-15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto album.

Fotografije koje su deo ovog seta imaju dosta širu primenu u odnosu na fotografije iz ostalih, prethodno navedenih setova. Ove fotografije, osim što su prezentacione, mogu da se i prodaju, imaju veliku rezoluciju, te su pogodne za postavljanje na bilborde, reklame ogromnih dimenzija. Mogu da se koriste za naslovne strane, kataloge, kalendare itd., praktično su upotrebljive za apsolutno sve vidove reklame. Razlika izmedju jeftinijeg i skupljeg BOOK-a je ta što se u skupljoj varijanti koristi više bliceva što utiče na kvalitet fotografije. Ideje su upotpunjenije i imaju priču, traži se da su fotografije nesvakidašnje i da nisu standardne, ali za koji god da se odlučite, nećete se pokajati – to vam možemo garantovati!

WWW.3F.RS

 

Leave a Reply