(Pogledajte ispod primer kako može fotografija ulepšati izlog vaše prodavnice, firme… Smišljeno i po dogovoru, a u skladu sa nazivom i tipom vaše firme osmisli i fotografiše)

* Radimo FOTOGRAFIJE ZA IZLOGE vaše prodavnice, firme ili slično… po vašim željama, a na naš način. Tip fotografije može biti po dogovoru. Na fotografiji za izlog može biti naš fotomodel kog vi odaberete, ili neko drugi za koga vi insistirate da ga/je mi fotografišemo u velikoj rezoluciji. Može biti uradjeno bez fotografisanja, ali sa grafičkim dizajnom…poput tekstova, logotipa vaše firme itd.

Kontaktirajte nas odmah klikom na link: http://www.rabbit-agency.com/new/kontakt/

* Predlog za vas:
Kada nas kontaktirate preko sajta, obavezno tada pošaljite sms poruku na 065/232-0866 Slavko Zec (ne zaboravite da napišete svoje puno ime i prezime i ime kompanije, kao i mesto gde se kompanija nalazi), Ako se javljate iz inostranstva obavezno dodajte pozivni broj za Srbiju (+381) umesto broja (0) ), tako ćete brže dobiti odgovor i detaljnije informacije vezane za ovu uslugu.
Cenovnik sklapamo u zavisnosti od vaših prohteva i težine obima posla… Prva saradnja je uvek mnogo povoljnija i na popustu je.

WWW.3F.RS

 

Leave a Reply