(klikom na reklamni plakat ispod pogledjte ostale PRO BOOKOVE koje smo radili našim klijentima i modelima)

* Ukoliko želite i vi svoj PRO BOOK, a ne želite da se bavite modelingom, već hoćete da imate svoj PRO BOOK za lične potrebe ili uspomenu, kontaktirajte nas odmah klikom na link: http://www.rabbit-agency.com/new/kontakt/

* Ukoliko želite i vi svoj PRO BOOK i želite da se bavite modelingom, u tom slučaju treba da obavezno popunite vašu prijavu na ovom linku: http://www.rabbit-agency.com/new/prijava/

* Predlog za vas:
Kada izvršite prijavu ili nas kontaktirate preko sajta, obavezno tada pošaljite sms poruku na 065/232-0866 Slavko Zec (ne zaboravite da napišete svoje puno ime i prezime), tako ćete brže dobiti odgovor i detaljnije informacije vezane za izradu vašeg PRO BOOKA ili moguće saradnje sa „Rabbit“ agencijom.

INFORMATOR ZA DEVOJKE KOJE ŽELE SARADJIVATI SA „RABBIT“ AGENCIJOM

INFORMATOR ZA IZRADU BOOK-a

ČEMU SLUŽI BOOK?

Book će biti prezentovan članovima komisije na izboru za profesionalne fotomodele, koji će na osnovu njega oceniti fotogeničnost i mogućnost transformacije foto modela. Na osnovu ovih elemenata i prikazanog načina ophodjenja prema fotoaparatu, komisija će dati završnu ocenu, od koje zavisi dalji rad modela u “Rabbit”-u. Ukoliko model bude ocenjen sa najvišom ocenom, dobija brojne poklone od agencije: putovanje, robne nagrade, fotografisanje,svoj lični profil sa opcijom za bukiranje što znači da je taj model potpuno spreman za angažovanja, pa na taj način „Rabbit“ agencija ulaže svoja sredstva da bi bolje reklamirala najbolje ocenjene modele svojim sadašnjim i budućim klijentima.Takodje, takvi modeli imaće čast da potpišu ugovor o ekskluzivnom zastupanju…

KAKO DOBITI NAJBOLJU OCENU?

Da biste pokazali ono što najbolje umete i da biste dobili najviše ocene, potrebna je: dobra gluma pred foto paratom, snalažljivost pred komisijom, kreativnost, način komunikacije sa publikom i žirijem, bon-ton, ukupna saradnja sa agencijom, tj. utisak agencije na osnovu vremena koje je kandidat proveo u agenciji, što podrazumeva dolaske na sastanke, fotografisanja, revije, dogadjaje, performanse koje organizuja agencija, kao i upražnjavanje treninga u fitness centrima itd.

ŠTA SADRŽI BOOK?

Book sadrži od 10 – 20 profesionalnih fotografija, u zavisnosti od vrste book-a za koji se odlučite. Fotografije će biti upakovane u foto albume koji će se numerisati i kao takvi će se prezentovati komisiji.

DA LI JE BOOK OBAVEZAN?

Da biste postali član agencije “Rabbit”, neophodno je da izradite book, jer isti predstavlja člansku kartu modela i korak ka profesionalnom angažmanu.

KO SAČINJAVA TIM KOJI RADI NA IZRADI BOOK-a?

Rabbit” se obavezuje da obezbedi tim ljudi koji radi na izradi book-a, koju čine fotograf sa asistentima. Ekipu za izradu book-a ne moraju da sačinjavaju frizer i šminker.

KAKO JE POTREBNO DOĆI NA FOTOGRAFISANJE ZA BOOK?

Foto model može sam da bira garderobu, stil, frizuru, a može i agencija u tome da mu pomogne. Na fotografisanje je potrebno doći adekvatno pripremljen, sa dva ili tri kompleta garderobe (sportskim, elegantnim…), sa modnim detaljem (npr. kapa, šal, naočare, tašna…) ili sa rekvizitima (npr. sportska oprema). Ukoliko devojke žele da se za svoj book fotografišu u bikiniju ili vešu i to je dozvoljeno.Bitno je doći 10 minuta pre nego što je zakazano vreme u prostorije koje navede “Rabbit”. Fotografisanje za PRO BOOK može se odvijati u prostorijama koje nadje „Rabbit“ agencija ili na otvorenom u prirodi itd.

NAČIN ZAKAZIVANJA TERMINA ZA FOTOGRAFISANJE

Neophodno je da svaki model koji želi da izradi book pokrije troškove, koji nastaju prilikom nabavke kvalitetnog foto materijala i foto albuma, kao i cenu izrade fotografija, u koju je uračunata usluga fotografa, stiliste, asistenta, korišćenje studijske opreme “Rabbit”-a.

CENOVNICI I OPIS ŠTA SADRŽE POJEDINI PAKETI:

BOOK – MALI PAKET/ 200 eura (dinarska protivvrednost)

„Book – Mali paket” sadrži:

1. 15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto albume i kao takvi će se prezentovati komisiji.
2. Foto model sam bira garderobu, stil, frizuru. Na fotografisanje je potrebno doći adekvatno pripremljen, sa dva ili tri kompleta garderobe (sportskim, elegantnim…), sa modnim detaljem (npr. kapa, šal, naočare, tašna, bikini, veš…) ili sa rekvizitima (npr. sportska oprema) u zakazano vreme, u prostorije koje navede “Rabbit”.
3. Model ima mogućnost da od agencije “Rabbit” dobije i:
stilistu, poseban enterijer u kome bi se obavilo fotografisanje, prezentacioni spot, kurs lepog ponašanja, pravilnog hoda i držanja, koordinacije, nutricionistu, fitness trenera, uslugu fitness centra, frizera i šminkera, što sve dodatno uvećava cenu izrade “booka – mali paket”.
4. Model plaća upis u „Rabbit“ agenciju 25€ na godišnjem nivou
5. Model plaća 8€ po času koji se održava jednom, a redje dva puta mesečno u prostorijama „Rabbit“ agencije

BOOK – VELIKI PAKET / 500-700 eura (dinarska protivvrednost)

“Book – Veliki paket” sadrži:

1. 15 profesionalnih fotografija – 15 fotografija će biti upakovano u foto albume koji će se numerisati i kao takvi će se prezentovati komisiji.
2. Gratis profesionalna šminka
3. Gratis profesionalna frizura
4. Gratis usluga stiliste
5. Gratis enterijer
6. Gratis prezentacioni spot
7. Gratis program ishrane od nutricioniste (na mesečnom nivou, ako se pokaže da osoba taj program vredno i pošteno prati, napreduje, agencija će tu uslugu gratis dodeljivati i za naredne mesece)
8. Gratis usluga fitnes trenera (obuhvata 1-2 lična-personalna treninga i obuku kako osoba sama može da trenira narednih 3-4 nedelje)
9. Gratis predstavljanje na našem oficijalnom sajtu www.rabbit-agency.com
10. Gratis upis u „Rabbit“ agenciju na godišnjem nivou
11. Gratis časovi koji se održavaju 1-2 puta mesečno

Fotografije koje su deo ovog seta imaju dosta širu primenu u odnosu na fotografije iz ostalih, prethodno navedenih setova. Ove fotografije, osim što su prezentacione, mogu da se i prodaju, imaju veliku rezoluciju, te su pogodne za postavljanje na bilborde, reklame ogromnih dimenzija, zatim mogu da se koriste za naslovne strane, kataloge, kalendare itd., praktično su upotrebljive za apsolutno sve vidove reklame.

BOOK – SET FOTOGRAFIJE (najpovoljniji book)/ 50 eura (dinarska protivvrednost)

“Book – Set fotografije” opis:
5-7 profesionalnih fotografija koje se fotografišu u studiju na pozadini crne, bele ili neke druge boje.
Fotografiše se najčešće u bikiniju ili vešu, jer se na takvim osnovnim fotografijama može videti trenutna forma modela,moguće je napraviti i nekoliko fotografija u odredjenoj garderobi ako se dogovore fotograf i model.
Modeli koji se odluče za ovakve fotografije imaju osnovne poze: odnapred, odnazad, sa strane, lice krupan kadar i ostatak fotografija po želji modela.Možete pogledati i ovaj primer, stim što tip suštine fotografije ne mora biti ovakav identičan misleći na rekvizite…

Devojke koje ne žele da budu modeli, već takve fotografije odaberu za svoje potrebe ili uspomenu onda poze i garderobu biraju same (ne moraju da se fotografišu u vešu ili bikiniju ukoliko ne žele). Modeli koji se odluče za ovaj book su na testu po osnovu, ponašanja, truda, ažurnosti, treninga i svega ostalog što čini kompletnu osobu da bi je agencija „Rabbit“ primila kao svog modela. Na ispitnoj reviji osobe sa najvišom ocenom mogu da dobiju PRO BOOk od 500-700€ gratis kao poklon i nagradu za trud i ukazivanje ozbiljnosti i poslušnosti. Po principu zasluge i pre nego što bude ispitna revija agencija „Rabbit“ može unaprediti svakog od modela sa ovim bookom, nagraditi i plasirati u poslu i angažovati.
Mana ovog book-a je ta što početak fotografisanja počinje onda kada se napuni grupa od minimum 15 devojaka i za to se najduže može sačekati 30-45dana. Agencija je dužna da u tom roku ispoštuje osobe koje su se unapred prijavile za ovaj najpovoljniji book. Avans se daje 50% nakon popunjavanja prijave na ovom linku:http://www.rabbit-agency.com/new/prijava/ a 50% kada se pojave na fotografisanju.Ove fotografije se ne izradjuju, već se dobijaju isklučivo na e-mail koji nam svaka osoba ostavi u prijavi, a fotografije će biti adekvatno doterane u specijalnim foto programima i u ful rezoluciji sa potpisom autora fotografije Slavka Zeca.

-Cenovnik upisa modela koji odaberu ovaj paket fotografija košta 50€ na godišnjem nivou i može se podeliti u 2 mesečne rate.

-Cenovnik pohadjanja časova koji se održavaju jednom, a redje dva puta mesečno iznosi 8€ po času.

DA LI SI ČASOVI NEOPHODNI?

-Svaki model koji želi saradjivati sa „Rabbit“ agencijom neophodno je da pohadja časove.
Dužina trajanja kursa je minimalno 3-6 meseci.

U obuku spada:
-Upoznavanje sa „Rabbit“ agencijom i pravilima saradnje
-Učenje pravilnika ponašanja koje nalaže naša agencija
-Časovi nutricionizma
-Časovi fitness-a
-Obuka kako se trenira pravilno u fitness centru, (oblikovanja figure, sagorevanje masnog tkiva,odstranjivanje celulita,sticanje kondicije, poboljšanje imunološkog sistema, dobijanje mišićne mase, ako je osoba jako mršava-napominjemo da mi ovim sistemom negujemo žensko telo na ženski način,i ne preferiramo bildovanje, već samo prirodan, lep, izvajan izgled na zdrav način).
-Obuka poziranja pred foto aparatom
-Pravilan hod i koreografija
-Bonton
-Praktična nastava na poslu (potrebna je da bi model stekao rutinu poziranja, ponašanja, komunikacije sa klijentom itd. Agencija ne plaća modelu za ovaj posao, jer se smatra osnovnim uvežbavanjem modela koji još uvek nije profesionalac. Na takav način težimo da model može biti nagradjen od strane agencije, klijenta…ukoliko se pokaže kvalitetnim u poslu, putni troškovi mogu ili ne moraju biti isplaćeni što zavisi od raznih faktora)
-Obuka pred ispitnu reviju
-Obuka o javnim nastupima i druge stavke koji su neophodne da bi model bio kompletan sa znanjem i ispraksan u celosti. Teži se da na ispitnoj reviji modeli budu ocenjeni sa što boljom ocenom. Najbolji modeli sa ocenom 8-10 imaju šansu da budu angažovani od strane „Rabbit“-a gde bi odpočeli i prvi honorari kao i zarada…po čijem rezimeu uradjenih poslova zavisi kotiranje profesionalog modela.

WWW.3F.RS

 

Leave a Reply